21 yaşında üniversiteye gidilir mi?

Eroniga

Yoctopat
21 yaşında üniversiteye başlamak için çok mu geç? Yani gittiğimde üniversitenin ilk sınıfında çoğu herkes 18 veya 19 yaşında oluyor, ama bense 21. Kendimi biraz ezik gibi hissederim orada. Sonuçta üniversiteye herkes 18 yaşında başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
21 yaşında üniversiteye başlamak için çok mu geç? Yani gittiğimde üniversitenin ilk sınıfında çoğu herkes 18 veya 19 yaşında oluyor, ama bense 21. kendimi biraz ezik gibi hissederim orada. Sonuçta üniversiteye herkes 18 yaşında başlıyor.

Geç değil çoğu insan mezuna kalmaktan 19 hatta 20 yaşında başlıyor üniversiteye. Ayrıyeten ezik olmazsınız saçma bir düşünce. Üniversitede yaşlı bireyler bile mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
21 yaşında üniversiteye başlamak için çok mu geç? Yani gittiğimde üniversitenin ilk sınıfında çoğu herkes 18 veya 19 yaşında oluyor, ama bense 21. Kendimi biraz ezik gibi hissederim orada. Sonuçta üniversiteye herkes 18 yaşında başlıyor.
Öyle bir şey yok, 21 yaşında hala üniversiteye hazırlananlar var. Herkes de 18-19 yaşında olmayacak merak etme.

Daha olgun ve akıllı olursunuz.
Onlar kendini ezik hissetsin takmayın kafaya.

Ben askere 30 da gitmeyi planlıyorum dostum 24 olacağım 15 güm sonra. Hiçbir şey için hiçbir zaman geç değil annem 40 yaşında ve üniversite okuyor. Bende 2. ye gitmeyi planlıyorum biri bitti.

Kardeşim ben 28 yaşındayım, sınava girdim bu sene. 20 yaşımda bilgisayar mühendisliği bıraktım, şimdi işimi gücümü elime aldım boş vaktim de var üniversite okuyacağım. Tabi bu sefer mühendislik değil eşit ağırlıktan işletme ve türevi bir yerlere gireceğim. Yani, 21 yaş hiç geç değil çıkar onu aklından. Lise gibi değil üniversite, her yaştan herkes var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı