2100 TL Intel i7 6700K Sisteme Ekran Kartı ve Monitör Önerisi

@BlackBurn Şimdilik şöyle bir durum var aşağı yukarı topladığım sistem 5000-5250 TL tutarında olacak. E halde böyle olunca kalkıp bu kadar para vermişken 1060 gibi bir kart almak istemiyorum :)


Sıfırdan daha ucuza gelicek daha farklı bir öneriniz varsa onuda alabilirim.

Yukarıda bir sistem aldığımı yazmıştım, tanıdığın dükkanında paketlenmiş şekilde(açılmadı) bekliyor. Eğer istersem ''İade'' etme durumum olacak. Eğer diyorsanız ki daha ucuz yollu 1080P'de sizi üzmeyecek bir önerim olur; almak isterim. 1060'ın SLI desteğinin olmaması beni açıkçası endişelendiriyor. 2 sene sonrasında hemen high ve altına düşmek istemiyorum. Belkide yanlış düşünüyor olabilirim; bu konuda beni bilgilendirirseniz memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.


Daha farklı bir önerisi olan arkadaş olursa onlarıda dinlemek isterim.

*Yapacağınız önerileri ya yukarıda yazdığım sistemi baz alarak yapınız ya da bütçe maksimum 5000 TL civarında olacak şekilde yapınız. Yorum yapan ve yapacak olan herkese tekrardan teşekkürler.
 
Aslında sizde haklısınız fakat gördüğüm kadarıyla ekran kartı hariç bileşenleriniz üst seviye olduğundan dolayı bu fiyat normal.
  • Şimdi ben size 2 seçenek sunma durumundayım. "Ucuz bir sistem değil sonuç olarak bende daha sağlam (beni daha çok götürebilen= bir ekran kartı kullanmak istiyorum, monitörü de ilerde alırım. Şimdilik TV ile idare ederim" derseniz, 1900-2100 TL fiyat aralığında GTX 1070 alabilirsiniz.
  • "Monitör de, ekran kartını da birlikte almak istiyorum." derseniz, GTX 1060 ve 500-700 TL aralığında 1080P monitör yada RX 480 ve 75HZ monitör ikilisini alabilirsiniz. Ancak RX 480'in özel soğutmalı modelleri hala piyasaya çıkmadı diye biliyorum.
Karar sizin. Yanlış önerilerde bulunduğumu düşünen varsa (Sonuçta insanız hatalarımız olabilir.) lütfen düzeltsin.
 
Teşekkürler. GTX 1060 için monitör önerisi bekliyorum sizlerden.

Ve GTX 1060'lı bir sistem için kaç watt PSU gerekir? 650 yeter sanırım?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı