22 yaş üniversite için geç mi?

• Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 5.757
Makaleler
1
Yer
Antalya
Genelde abes bir şekilde bu tarz konular açılır lakin ben yine de açmak ve fikirlerinizi almak istedim arkadaşlar. Şu an yaşım 21, seneye yazın olacağı için bizzat 22 olarak kayıt etmek istedim. Yarın bir kursa da başlayacağım çalışmak için. 4 yıl okuyacağımı varsayacak olursak 26 yaşında mezun olacağım ve nedense moralimi bozuyor. Sizce geç midir? Üniversite okuyan varsa sınıfınızdaki yaş ortalaması nedir? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Genelde abes bir şekilde bu tarz konular açılır lakin ben yine de açmak ve fikirlerini almak istedim arkadaşlar. Şu an yaşım 21, seneye yazın olacağı için bizzat 22 olarak kayıt etmek istedim. Yarın bir kursa da başlayacağım çalışmak için. 4 yıl okuyacağımı varsayacak olursak 26 yaşında mezun olacağım ve nedense moralimi bozuyor. Sizce geç midir? Üniversite okuyan varsa sınıfınızdaki yaş ortalaması nedir? Teşekkürler şimdiden.
Okumanın yaşı yoktur derler ve bu söz 65 yaşında falan değilseniz gayet de doğrudur. Daha fazla vakit kaybetmeden bu seneden üniversite kazanmaya bakın. Şuan okumamış insan kör ve sağır insanla eş değerdedir bunu da unutmayın.

Dâhâ bu sene 40 yaşındaki teyzelerle ve amcalarla sınava girdim, dershanede ise 20'li yaşlarda gençler vardı, okumanın yaşı olmaz anlayacağın.

Önemli olan kısım; iyi bir yere mi okumaya gideceğin yoksa üniversiteye mi okumaya gideceğin oluyor.

Kesinlikle hedefi yüksek tutup bu senede işi bitireceğim zira tek odak noktam bu sınav olacak hocam.

26 yaşındayım, pandemide açıkdan liseyi bitirip geçtiğimiz sene sınava hazırlandım. şuan görsel iletişim tasarım 1. sınıf öğrencisiyim gayet memnunum . ayrıca kendi fakültemde ve diğer fakültelerde benle akran hatta benden yaşça büyük birsürü öğrenci var. mezun olduğunda 26 yaşında olacağından bahsetmişsin ama şunuda unutma üniversiteye gitmesende 4 sene sonra 26 yaşında olacaksın ;)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı