2200 TL'ye FX-6300 ve R9 280 tabanlı monitörsüz ve SSD'siz sistem toplama

Promerta

Hectopat
Yer
AYDIN - Nazilli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
  • AMD FX X6 6300
  • Asus R9 280 DirectCU II TOP
  • Bellek (2x4gb tercihen)
  • Anakart
  • Kasa
  • HDD
  • İşlemci Fanı
@Recep Baltaş yorum atarsan çok sevinirim evde güncel oyunları yüksek ayarlarda oynamak için bir makine düşünüyorum. Tabanla ilgili de yorum yapabilirsiniz şimdide herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • AMD FX X6 6300
  • Powercolor R9 280
  • Gskill 2x4 GB 1866 mhz
  • WD black 1 TB
  • Asus M5A97 R2.0
  • CM Hyper 212 Evo
  • Zalman Z3 plus+ Corsair Cx 600

Asus galiba GTX serisindeki soğutma tasarımını R9 serisine hiçbir değişiklik yapmadan geçirdiği için ısınma sorunu oluyormuş. Powercolor'ın soğutması gayet iyi olduğu için önerdim.

Merhaba kardeş. Bende Amd FX-8 9370 bir kasa topladım hiç memnun değilim. Bu işlemci yüzünden AMD'den soğudum. Bence AMD toplama tavsiyem. İntel candır.

Intel'e göre çok fazla ısınıyor ve güç tüketimi yapıyor... Anakartın ve RAM'in2116 mhz olması onemli değil overclock yapmayacaksan.

Merhaba kardeş. Bende Amd FX-8 9370 bir kasa topladım hiç memnun değilim. Bu işlemci yüzünden amd'den soğudum. Bence amd toplama tavsiyem. İntel candır.

intele göre çok fazla ısınıyor ve güç tüketimi yapıyor.. Anakart ın ve ram in2116 mhz olması onemli deil overclock yapmıcaksan
Zaten FX 9370'e para vererek çok büyük bir hata yapmışsınız.

Çok bilgili değilim fakat bütcen bu kadar iyi durumdayken intel almanı öneririm. İntel'in tek çekirdek hızı çok fazla amd 6 çekirdek ama hangi oyun 6'sını birden kullanır? İntel i3 4150 alacağım bende ama tek çekirdek hızından dolayı fx 6300'den daha iyiymiş. Araştırmalarıma dayanarak söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı