23-29 bin TL hazır sistem önerisi

1717700655522.png

1717700720606.png

Sadece yuvarlak içine aldıklarımı yaptım.

Hocam biraz sıkıntı bir de soğutucu alınca düşündüğüm sistemle 30k oluyor, ayrietten en önemlisi babamda 8K destek olunca tam 30k oluyor babama çok sıkıntı olsun istemiyorum ama ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Hocam eğer 4 5 ay sonra alacaksanız sadece RAM'i de yapabilir siniz 4 5 ay stok fan ile idare edersiniz zaten.

Sadece RAM ile 332.55 TL fazla çıkıyor.

Eki Görüntüle 2215120

Eki Görüntüle 2215122

Sadece yuvarlak içine aldıklarımı yaptım.

Hocam eğer 4 5 ay sonra alacaksanız sadece RAM'i de yapabilir siniz 4 5 ay stok fan ile idare edersiniz zaten.

Sadece RAM ile 332.55 TL fazla çıkıyor.

Total'de 30.332, 55 TL.

Hocam bir de PC fiyatları düşecek diyorlar doğru mu sizce? Eğer düşerse benim ve benim gibiler için gayet iyiolur.

Bence düşmeyebilir ama farz edelim ki düştü o düşesiye kadar bu ya satıştan kaldırılır ya da 35 40'ı bulur.

Param eksik olmasa zaten bende bunu alacaktım. 🥲

Total'de 30.332, 55 TL.

Bence düşmeyebilir ama farz edelim ki düştü o düşesiye kadar bu ya satıştan kaldırılır ya da 35 40'ı bulur.

Param eksik olmasa zaten bende bunu alacaktım. 🥲

Hocam donanım arşiv dedi ama dediğiniz gibi olsun ben bunu alayım o zaman, ilginiz için teşekkür ederim hayırlı akşamlar...

4060 Ti iyi bir ekran kartıdır, size ilk attığım linkteki VRAM'i 8 GB, farklı bir sitede 16 GB olanı da varmış: DA-G10 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu da özelleştirilip alınabilir fakat sizin alacağınız zaman stoklar bitmiş olacağı için muhtemelen fiyatları 40-50k civarında gözükecektir, dediğim gibi ileride yeniden konu açıp etiketlerseniz yeniden yardımcı olurum.
Diğer arkadaşın attığı DA-G11 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM sistem sadece oyun oynayacaksanız 4060 Ti'dan daha iyi, tabii ki 4060 Ti da oyun için çok iyi bir ekran kartı ama 7700XT kadar değil aralarında 0-20 arası FPS farkları oluyor. Ben pek AMD yanlısı değilim. Yıllarca AMD ekran kartı kullandım, şu an NVIDIA da rahatıma bakıyorum. AMD kartlarında yazılımsal sorunlar oluyormuş pek bilgim yok fakat NVIDIA da pek sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Bu konudan da diğer insanların fikirlerini görebilirsiniz.

Hocam bana önerebileceğiniz bir monitör var mı? Çoğunlukla ETS 2 ve CS2 oynuyorum bütçe 3K-4K arası olursa bana uygun olur.

Hocam bana önerebileceğiniz bir monitör var mı? Çoğunlukla ETS 2 ve CS2 oynuyorum bütçe 3K-4K arası olursa bana uygun olur.

Hocam bence onun için yeni konu açın benim önereceğim monitörden daha kaliteli bir monitör öneriler belki konuyu açınca da beni etkiklerseniz bulduğum monitörü atarım oraya.

Hocam bence onun için yeni konu açın benim önereceğim monitörden daha kaliteli bir monitör öneriler belki konuyu açınca da beni etkiklerseniz bulduğum monitörü atarım oraya.
Tamam açayım hemen.

Hocam etiketledim sizi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı