230 kalorilik diyet listesi nasıldır?

Sağlıksız olduğunun farkındayım, 1 günde veya haftada kaç kilo vereceğimi merak ettim sadece.
Kilo ve yağ oranına göre kesin bir şey söyleyemem o kadar bilgili değilim maalesef. Tek bildiğim ortalama 1 haftada 5 kilo verseniz bile diyeti bıraktıktan sonra normal beslenmeniz durumunda bile o kiloyu çok kolay alırsınız.

Aslında tamamen kendimi denemek istiyorum.
Sağlıksız olduğunun farkındayım, 1 günde veya haftada kaç kilo vereceğimi merak ettim sadece.

Hocam bence kendinizi ne kadar uzun süre sağlıklı diyet yapabilirim diye deneseniz daha iyi olur. Hem kas kaybedersiniz hem de verdiğiniz kiloyu fazla fazla hızla geri alırsınız yüksek ihtimalle 1 hafta sonra 85 kilo 2 hafta sonra 90 kilo olursunuz.

Kilo ve yağ oranına göre kesin bir şey söyleyemem o kadar bilgili değilim maalesef. Tek bildiğim ortalama 1 haftada 5 kilo verseniz bile diyeti bıraktıktan sonra normal beslenmeniz durumunda bile o kiloyu çok kolay alırsınız.
Hocam bir kaç gün sıvı şeyler ile beslenirim çorba gibi sonra yavaş yavaş zeytin, peynir, balık falan.

Kendinize işkence yapmak için harika bir seçenek, ölümle karşılaşmak isteyenler için birebir. Şaka gibi liste olmuş. Kalori açığı işini yanlış anlamışsınız.

Şimdi sen vücudunu 1 hafta aç bırakacaksın, vücudun hayatta kalmak için ve organizmayı diri tutmak için yağını ve kaslarını yakacak ki bu işlem acı verici olacak. Sonra sen yemek yemeye yeniden başladığında vücudun bir dahaki uzun süreli aç kalma aksiyonu olursa diye daha fazla yağ ve ödem tutacak ve bu diyetin sana kilo verdirmek yerine kilo aldırdığını göreceksin. Sonra bu mesajı beğenmeye geleceksin.

Sence ne olur? Sağlıklı yaşayacağını veya zamanla arttırıp ortayı bulacağını mı zannediyorsun.İki gün sonra açlıktan ne var ne yok yersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı