Sorum konu başlığındakinin aynısı. Genellikle etrafta bitcoin, etherium, ripple(xrp) duyuyorum. Anlayan kişilerden tavsiye bekliyorum.
Şuan çok dalgalı ilerliyor. Alsam mı almasam mı bilemedim. Birkaç gün önce 1 bitcoin 260 bin TL iken şuan 300 bin TL bandında. Anlık düşüş olur mu sizce?Paranızın düşük olması çok bir anlam ifade etmiyor. Bitcoin de alabilirsiniz yani.
Şu an çok dalgalı ilerliyor. Alsam mı almasam mı bilemedim. Birkaç gün önce 1 Bitcoin 260 bin TL iken şu an 300 bin TL bandında. Anlık düşüş olur mu sizce?
Hocam selamalar size ulaşabileceğim bir mail adresi var mı? (bir konu hakkında konuşmak istiyorum da)Şuan çok dalgalı ilerliyor. Alsam mı almasam mı bilemedim. Birkaç gün önce 1 bitcoin 260 bin TL iken şuan 300 bin TL bandında. Anlık düşüş olur mu sizce?
Hocam satılık Origin hesabı için istiyorum maili ben oraya mesaj yazamıyorum da o yüzdenHocam selamalar size ulaşabileceğim bir mail adresi var mı? (bir konu hakkında konuşmak istiyorum da)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.