24" 144Hz IPS monitör önerisi

• Konuyu başlatan onur94
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.202

onur94

Hectopat
Arkadaşlar 24" 144Hz 1ms IPS panel monitör alacağım. Bazı markalar arasında kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz veya alternatif olarak ne önerirsiniz?

ViewSonic XG2405-2

AOC 24G2U.

MSI Optix G241.

ASUS TUF VG249Q.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS TUF pek önermiyorlar nedenini bilmiyorum ama genel olarak pek önermezler. MSI veya AOC alabilirsin.

Evet doğru. Sizin bildiğiniz OLED Gaming panel var mı acaba? OLED TV'ler var ama Gaming panel görmedim hiç. 144 Hz 1 ms tepki süreli. Işık sızması OLED'de olmaz hem.
OLED ekranda yanık olma şansı var hocam. Zaten Her birinin kendine özel kusuru var. Hem OLED ekran baya pahalıya gelecektir.

OLED ekranda yanık olma şansı var hocam. Zaten Her birinin kendine özel kusuru var. Hem OLED ekran bayağı pahalıya gelecektir.

En iyi seçim o zaman QLED panel olacaktır. Samsung'un ürettiği Neo QLED paneller var ama hiçbiri oyun odaklı değil.
OLED ekranda yanık olma şansı var hocam. Zaten Her birinin kendine özel kusuru var. Hem OLED ekran bayağı pahalıya gelecektir.

Şöyle bir ekran buldum hocam tükenmiş ama. Samsung 49" lc49HG90dmmxuf oled gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung lc49HG90dmmxuf gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı