24 ay sözleşmeli İnternet'i iptal ettirme

Makaleler
1
2 Yıllık sözleşme vardı Türk Telekom ile. Sözleşme bitti ve amcam gitmiş yeniden sözleşme imzalamış. Daha 1 ay dolmadı ve bu konuyu açmak için neredeyse 5 DK bekledim. Ben nasıl para ödemeden iptal ettirebilirim. Bazı yerlerde evi taşıyoruz seceneğine bas sonra altyapısı olmayan bir yer seç. Onlar bu İnternet'i veremeyecekleri için iptal ettirecekler diyordu bu doğru mu?

Direkt iptal ettirirseniz daha çok ay geçmediği için maksimum 100 lira ücret çıkartacaklardır faturaya ek. Dediğiniz yöntemde ise evi taşıma seçeneği ücretli diye biliyorum belki ilk önce taşıma ücreti sonra iptal işlemi yapabilirler.

2 Yıllık sözleşme vardı Türk Telekom ile. Sözleşme bitti ve amcam gitmiş yeniden sözleşme imzalamış. Daha 1 ay dolmadı ve bu konuyu açmak için neredeyse 5 DK bekledim. Ben nasıl para ödemeden iptal ettirebilirim. Bazı yerlerde evi taşıyoruz seceneğine bas sonra altyapısı olmayan bir yer seç. Onlar bu İnternet'i veremeyecekleri için iptal ettirecekler diyordu bu doğru mu?

İptal ettirebilirsiniz diye biliyorum. Hep bu amcalar babalar yüzünden Türk Telekom eziyetini çekiyoruz bir kere de bize sorsalar :D.

Neden öyle olsun adam sözleşmeyi uzatmış heyet ne yapacak?

Ne olursa olsun bana 5 kuruş ödetmedi o heyet. Benim sözleşmem 4 yıllıktı kaç kere uzatmıştım.
Neye göre ceza kesiyorlar. Çünkü 1 ay ya kullandık ya da kullanmadık.

Sözleşmeyi bozduğunuz için 400 TL başlangıç veriyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı