- Makaleler
- 1
Şunu da şuraya koyayım:
Bu seçimin bizim açımızdan herhangi bir problemi yok. İYİ Parti bu seçimin bir an önce olmasını arzu etti. An itibariyle seçim çalışmalarına başlıyoruz. Burada dikkat edeceğimiz en önemli konu seçim ve sandıkların güvenliğini sağlamaktır. Ben cumhurbaşkanlığına adayım. Yüzbin imzayla aday olacağım. Hangi kanunu çıkarırlarsa çıkarsınlar siyaset simsarlarına şunu söylemek istiyorum; Korkunun ecele faydası yok. Bir an önce seçime giderek paçayı kurtarmaya çalışıyorlar ama paçayı sudan çıkartamayacaklar.
Şunu da şuraya koyayım:
Kullanıcı adın çok yaratıcı.Ya yönetene ya da kafanıza sıkın kurşunu.
Çok güzel anlatmışsın, sen adamsın. Eğer aksini yaparak ülkeye veya kendilerine iyi bir şey ettiklerini sanıyorlarsa çok yanılıyorlar, her neyse.Sizden bir şey rica etmek istiyorum. Oy kullanmayarak şuan ki devlete oy vermeyen herkesin hakkına girmiş oluyorsunuz. En azından gidip kafanıza göre birine oy verin. Eğer oy kullanmazsanız oyunuz otomatik olarak hükümete geçiyor. O zamanda ben bu ülkeyi mahveden devlete oyunuzu gönderdiğiniz için hakkımı size ve oy kullanmayan herkese haram ediyorum. Devlete oy verene de , hiç oy kullanmayana da hakkım haram zift olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.