24 Haziran 2018'de Erken Secim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İYİ Parti seçime katılabiliyor, sevindim :)

Meral Akşener;
Bu seçimin bizim açımızdan herhangi bir problemi yok. İYİ Parti bu seçimin bir an önce olmasını arzu etti. An itibariyle seçim çalışmalarına başlıyoruz. Burada dikkat edeceğimiz en önemli konu seçim ve sandıkların güvenliğini sağlamaktır. Ben cumhurbaşkanlığına adayım. Yüzbin imzayla aday olacağım. Hangi kanunu çıkarırlarsa çıkarsınlar siyaset simsarlarına şunu söylemek istiyorum; Korkunun ecele faydası yok. Bir an önce seçime giderek paçayı kurtarmaya çalışıyorlar ama paçayı sudan çıkartamayacaklar.

Şunu da şuraya koyayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vatandaşı olmasak eğlenceli ülkeyiz aslında. İşte vatandaşı olunca sıkıntı oluyor.

Bunun birçok sebebi var aslında çökmüş ekonomi, giderek güçlenen muhalefet ve her geçen gün kaybedilen AKP seçmeni fakat en büyük etmen IYI Parti adamlar Meral Akşener'den o kadar çok korkuyorlar ki hızlı bir şekilde Baskın Seçime yöneldiler bunun Erken Seçim değilde bir Baskın Seçim olduğu aşikâr ve giderek büyüyen Meral Akşener'e karşı yapılmış bir hamle fakat Meral Akşener buna karşılık verecektir diye düşünüyorum, gerçekten zeki ve başarılı bir kadın bunun yanı sıra tarihte Bahçeli ne zaman erken seçim dediyse ya baraj altı kaldı yada seçimi kaybetti, bu ittifak daha fazla yürümez diyen Bahçeli erken seçim dedi fakat korkunun ecele faydası yok gene kaybedeceklerini düşünüyorum.

Sizden bir şey rica etmek istiyorum. Oy kullanmayarak şuan ki devlete oy vermeyen herkesin hakkına girmiş oluyorsunuz. En azından gidip kafanıza göre birine oy verin. Eğer oy kullanmazsanız oyunuz otomatik olarak hükümete geçiyor. O zamanda ben bu ülkeyi mahveden devlete oyunuzu gönderdiğiniz için hakkımı size ve oy kullanmayan herkese haram ediyorum. Devlete oy verene de , hiç oy kullanmayana da hakkım haram zift olsun.
Çok güzel anlatmışsın, sen adamsın. Eğer aksini yaparak ülkeye veya kendilerine iyi bir şey ettiklerini sanıyorlarsa çok yanılıyorlar, her neyse.

Adamlar sınav olduğu güne gelip seçim koyuyorlar, sonra sınavı erteliyorlar. Helal size ya 10 yaşında çocuk bile daha düzenli daha organize bir şekilde ülke yönetir. Artık insanlar uyansın ya, şu rezillikleri görsün. Hayırlısı olsun demek istiyorum ama hayırlısı olsun demekle hayırlısının olmayacağını biliyorum. Adamlar seçimin 2. tura kalmayacağından o kadar eminler ki sınavı hemen peşinden koymuşlar. İnşallah çok geç olmadan insanlar uyanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı