Secim Sonrasi Dolarin Durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk, sen ne bilirsin ki Türkiye nereden geldi. Sen ne bilirsin eskiden ne olaylar yaşandı. 98'den sonrasının çocukları Türkiye'yi hep böyle geldi zanneder. Şartlar hep böyleydi zanneder. Çünkü ne kitaba para verdi, ne tebeşir tozu yuttu ne de üniversiteye harç yatıracak. Zamanında Özal'ı da darbe vuranlar gençler degil miydi?
Gezide vatan kurtardınız ülkenin vefalı iskankarları. Siz olmasanız mekleket elden gitmişti, sizlere çok şeyler borçluyuz.
Koş güneşli günler göreceksin. Hayatında bir gün ekmek paranı kendin kazandın mı? Her iddasına varım, cebinde İphone masasında son model oyun bilgisayarı. Yapma çocuk, biraz baz eskiye.

Çocuk, sen ne bilirsin ki Türkiye nereden geldi. Sen ne bilirsin eskiden ne olaylar yaşandı. 98'den sonrasının çocukları Türkiye'yi hep böyle geldi zanneder. Şartlar hep böyleydi zanneder. Çünkü ne kitaba para verdi, ne tebeşir tozu yuttu ne de üniversiteye harç yatıracak. Zamanında Özal'ı da darbe vuranlar gençler degil miydi?
Gezide vatan kurtardınız ülkenin vefalı iskankarları. Siz olmasanız mekleket elden gitmişti, sizlere çok şeyler borçluyuz.
Koş güneşli günler göreceksin. Hayatında bir gün ekmek paranı kendin kazandın mı? Her iddasına varım, cebinde İphone masasında son model oyun bilgisayarı. Yapma çocuk, biraz baz eskiye.

Sen nereden biliyorsun benim ne yaşadığımı? Sen nereden biliyorsun benim ailemi? Sen nereden biliyorsun benim geçmişimi. Yaşın sadece rakamdan ibaret olduğunu hep söylerim. Daha tanımadan, bilmeden, görmeden laf etmek kolay zaten. Cebimde ne İphone ne de son model bilgisayar var. Windows 7 kullanıyorum sistem eski sorunlu diye profilimin altından görebilirsin!

RTE varsa ülke her zaman çukurda demektir. Gezi olaylarında Dolar 2 Liraya dayandığı için halkı terörist ilan eden AKP hükümetinin bugün dolar 5 Liraya yaklaşırken hiç sesi çıkıyor mu! Tüm ülkeyi yandaşlarına satıp, betonla çalıp yediler!

Çocuklar inanın, inanın çocuklar. Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Motorları maviliklere süreceğiz!

Yarın, en geç iki hafta sonra bu iş bitiyor. Ülkenin kanını emen bu yapılanma son buluyor. Bügün mitinginde X-Ray cihazından geçen insan sayısı 6 Milyon 750 Bin kişi. Bu Emniyetin açıklamasıdır. İşte buradan anlayabilirsiniz bu halkın kolay pes etmeyeceğini. Tek adam rejimi asla Türkiye Cumhuriyetinde hüküm süremez! Seni başkan yaptırmayacağız!

Yarın ilk defa oy vereceğim yaşım 18. İlk oyumla birlikte bu günler tarihe geçecek. Ülkeye güneşli günlerin geldiği, kara bulutların def edildiği günler olarak!

Gezide ölenler boşuna ölmedi!
Evet Gezide şehit olan polislerimiz boşuna şehit olmadı!

• Beğen
İfadeler: c.t
Sen nereden biliyorsun benim ne yaşadığımı? Sen nereden biliyorsun benim ailemi? Sen nereden biliyorsun benim geçmişimi. Yaşın sadece rakamdan ibaret olduğunu hep söylerim. Daha tanımadan, bilmeden, görmeden laf etmek kolay zaten. Cebimde ne İphone ne de son model bilgisayar var. Windows 7 kullanıyorum sistem eski sorunlu diye profilimin altından görebilirsin!
O zaman bilmen gerekir kardeşim, bu zihniyeti ortaya çıkaranlar bunun yanlış oldugunu yıllar önce anlayıp bıraktılar. Bir arada yaşamak düzeni gerektirir. Devrim mevrim olmaz böyle. Biz de gençtik, biliyorum insan fikirlere farklı bir hevesle yaklaşıyor. Allah yolunu açık etsin çalışmak güzeldir. Eleştirirken kalbini kırdıysam affola.

Çatlasanızda, patlasanızda yok olacak bu hastalıklı zihniyetiniz!

“Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.” (Mustafa Kemal Atatürk)

Çatlasanızda, patlasanızda yok olacak bu hastalıklı zihniyetiniz!

“Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.” (Mustafa Kemal Atatürk)
Atatürk bize cumhuriyeti bıraktı, zorbalığı değil kardeşim. Bana hem gezi diyip hem Ata'nın sözlerini paylaşma.

• Beğen
İfadeler: MAG
Üretim olmayan bir ülke olarak ;
Satılacak veya özelleştirilecek hiçbir şey kalmadığı için hükümet şu anki durumunda. Dışa bağımlılık tavan yaptı ve dış borç ' da tavanda 4 liraya şu saatten sonra üretim yapıp borcunu kapatıp 'da ihracatı yüzde 15 civarı arttırmadan çıkması imkansız. Yani öyle birşey olamayacağı için dolar şu saatten sonra ancak yükselir . Beklentilerini bu kadar yükseltmek mantıksız ilk baş araştır :D

Atatürk bize cumhuriyeti bıraktı, zorbalığı değil kardeşim. Bana hem gezi diyip hem Ata'nın sözlerini paylaşma.
Gezi zorbalık değildir. Haklı Halk isyanıdır. Gezi onurumuzdur.

Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı