24 Haziran Seçim Sonucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"İki ucu b*klu değnek" diye bir söz bu seçimdeki taraflara tamamen uyuyor. Bir taraf kendi cebini düşünen Amerika ve İsrail uşağından, diğer taraf HDP'li teröristler ile işbirliği yapan, onlar için oy isteyenlerden oluşuyor.

Ben ikinci yazligimi almayi düsünüyorum, zira sonuclar gönlümdeki gibi olmadi ama benimle beraber tüm Gurbetcilerin isine geldi :)

2018-06-25_171633.png

Ben ikinci yazligimi almayi düsünüyorum, zira sonuclar gönlümdeki gibi olmadi ama benimle beraber tüm Gurbetcilerin isine geldi :)

Eki Görüntüle 309735
Bundan 2 sene önce adam 50.000€ ile Türkiye'ye gelip ev alamıyordu şimdi ise o para ile evini alıp içini düzüyor geride ülkesine dönüyor....

Bir taraf kendi cebini düşünen Amerika ve İsrail uşağından
Ben öyle düsünmüyorum mevcut hükümet dini siyasete alet ederek tehlikeli bir oyun oynuyor sadece.
diğer taraf HDP'li teröristler ile işbirliği yapan, onlar için oy isteyenlerden oluşuyor.
Maalesef siz de HDP'ye terörist damgasini yapistirmissiniz. Baskanlari hapisteyken Cumhurbaskani adayi oldu stratejik ya da gönülden %10 küsür bir oy aldi ve hala terörist duyorsunuz. Türkiye'nin bu secimlerdeki demokrasi utanci bence yeter.

Ben öyle düsünmüyorum mevcut hükümet dini siyasete alet ederek tehlikeli bir oyun oynuyor sadece.

Maalesef siz de HDP'ye terörist damgasini yapistirmissiniz. Baskanlari hapisteyken Cumhurbaskani adayi oldu stratejik ya da gönülden %10 küsür bir oy aldi ve hala terörist duyorsunuz. Türkiye'nin bu secimlerdeki demokrasi utanci bence yeter.
%88 ile demokrasi rekoru kırmışızdır ha. :rolleyes:

Çoğunluk Akp dedi. Mühim olan bundan sonrası. Sayın cumhurbaşkanımız bakalım seçim öncesi vaatlerini yerine getirebilir mi ? Şu da bir gerçek ki Akp koalisyon kurmadan tasarı onaylaması gibi bir durum da kalmadı. Son günlerde Akp ve seçimin sürpriz partisi Mhp ittifak çatırdıları da farkediliyor. İttifak bozulabilir ama Mhp muhalif partilerinin yanında yer alır mı o alırsa ne olur , bağımsız olursa ne olur bu durumlar da imajını belirler.

Şu videoya bakın adam açık açık terörist olduğunu ilan ediyor. Aponun heykelini dikmek nedir? Nasıl hâlâ bu adamlara terörist değil dersiniz? Ayrıca bu da değil bunun gibi örnek çok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Erdoğan icin ise şu videoyu izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı