24 Mbps pakette düşük hız

kullanilmiyorr

Hectopat
Merhaba ben 4 saat önce 16 Mbps ADSL'den 24 Mbps VDSL'ye yükselttim. Uploadım 0.40'lardan 6'ya çıkarken downloadım neredeyse aynı kaldı. 16 Mbps pakette 12-13 Mbps görüyordum fakat hala öyle, ara sıra 19-20 Mbps'yi görsem de Speedtest sonuçları çok dalgalı. Bazen 4 Mbps'ye düşüp tekrar 20 Mbps'ye falan çıkıyor. Bu normal midir? Müşteri hizmetlerini aramam gerekir mi? Veya neden kaynaklanabilir? 16 Mbps paketim varken sabit 12-13 civarıydı.

Merhaba ben 4 saat önce 16 Mbps ADSL'den 24 Mbps VDSL'ye yükselttim. Uploadım 0.40'lardan 6'ya çıkarken downloadım neredeyse aynı kaldı. 16 Mbps pakette 12-13 Mbps görüyordum fakat hala öyle, ara sıra 19-20 Mbps'yi görsem de Speedtest sonuçları çok dalgalı. Bazen 4 Mbps'ye düşüp tekrar 20 Mbps'ye falan çıkıyor. Bu normal midir? Müşteri hizmetlerini aramam gerekir mi? Veya neden kaynaklanabilir? 16 Mbps paketim varken sabit 12-13 civarıydı.
Bence bir müşteri hizmetlerini arayın. ve hat değerlerinizi atın.

1602012831288.png

Bu da hat değerlerim.

Hocam hiç burayla uğraşmayın bence. Müşteri hizmetlerini arayın, ekip yollarlar.

Hat değerleri oldukça iyi. Fakat ilk yani 24 Mbps olan hızı etkilemez upload etkiler diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı