24 saat uyumamak zararlı mı?

685625

Centipat
Herkese selam. Dün gece hiç uyumadım ve öğlen 16.00 gibi yatıp 18.00 gibi uyandım bu gece yine hiç uykum yok ve bugün uyumadan sonraki geceyi bekleyip o zaman uyumayı düşünüyorum uyumak için sizin kullandığınız bir yöntem var mı, ve bu uyku düzeni sağlığa zararlı mıdır?

Bir arkadaşım da böyle sorun vardı doktora gittiğinde belli bir gün uyumazsan ölüm riski bile olabilirmiş bazı hafif ilaçlarla toparladı kendini gerçi bizimki kahveyi çok içerdi sende mi kahveyi çok içiyosun

Bir arkadaşım da böyle sorun vardı doktora gittiğinde belli bir gün uyumazsan ölüm riski bile olabilirmiş bazı hafif ilaçlarla toparladı kendini gerçi bizimki kahveyi çok içerdi sende mi kahveyi çok içiyosun
Emin misiniz? Siz de biliyorsunuzdur ki sahadaki kahraman askerlerimiz 2-3 günde bir uyuyor çoğu zaman. Onlar nasıl bu kadar uyumamasına rağmen ölmüyor?

Emin misiniz? Siz de biliyorsunuzdur ki sahadaki kahraman askerlerimiz 2-3 günde bir uyuyor çoğu zaman. Onlar nasıl bu kadar uyumamasına rağmen ölmüyor?
benim dediğim 2-3 günlük uykudan fazla arkadaşımın neredeyse 1 hafta uyumadığını bilirim tehlikeli derece budur ama şöyle bir gerçekte var onlar askeri eğitim aldığı için uykusuzluğa bizden daha fazla dayanabiliyorlar

Şırnak hudutta askerlik yaptım. Covid zamanına denk geldiği için ve geç yaşta askere gittiğim için. Çok fazla nöbet tuttum. Havancıydım.. 30 saati,yarım saat dinlenmeli nöbetler oluyordu. 6 ay boyunca gececiydim. Ve bölge gerçekten riskliydi. Size olanları söyliyim ; Beyin uyuşur. Algılama zamanla azalmaya başlar. Kilo olarak gece daha fazla kilo yakarsınız. Psikoloji alt üst olur ve sinir kat sayıları artar. Ve sağlığınıza bu açıdan zarar verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı