Umuyorum ki 24 yaşında tıp fakültesine başlayacağım. Kendimden bahsetmem gerekirse tek çocuğum anne baba memur her şekilde okutacaklarını söylüyorlar. Benim de tek hedefim tıp olmazsa diş. 22 yaşındayım hiç üniversiteye başlamadım temeli olan bir öğrenciyim ama ders çalışamaya çok ara verdim bu tıp kazanma işini imkansız gördüm bir de hep geç kaldım.
Dedim durdum erteledim şimdi düzenli ders çalışmaya başladım dershanenin sadece denemesine yazıldım, piyasadaki en kaliteli kaynakları aldım YouTube'dan ilerliyorum. Ama büyük ihtimal 2 sene sürecek bu iş. İşte o zaman yaşım 24 olacak.
Ailem geç değil bizim için deselerde içime sinmiyor. Yaşımı çok takıyorum mezun olduğumda 30 yaşında olacağım malum. Yaşımı da hiç göstermiyorum çok küçük göründüğümü söylerler hep.
Aslında kendimi 22 yaşında da hissetmiyorum hala 17 gibiyim son 5 senedir evdeyim hep kendime hiç yeni bir şey katamadım ve geçmiş yaşlarımı olması gerektiği gibi yaşayamadım 17 de kaldım belki görüntüm de bu yüzden öyle kaldı.
Sonuç olarak bu koşullar altında sizce geç olur mu? Aslında biraz iyi şeyler duymaya motivasyona ihtiyacım var mental açıdan maalesef zayıf bir insanım çok çabuk etkileniyorum her söylenen sözden bu okul konusunda çok hassasım. Kafama çok takıyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler?