2400 liraya Oppo A73 alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu an Hepsiburada'da 2550 TL ve 150 TL indirimle 2400 liraya geliyor. Sizce alınır mı bu fiyata? Kamerası bana biraz kötü gelmişti ancak fiyat olarak da çok uygun. Düşünceleriniz nelerdir?

Sizce Redmi 9T mi almalıyım 300-400 lira daha fazla verip? Vermeye değer mi? Poco M3 Pro mu beklemeliyim?

Şu an Hepsiburada'da 2550 TL ve 150 TL indirimle 2400 liraya geliyor. Sizce alınır mı bu fiyata? Kamerası bana biraz kötü gelmişti ancak fiyat olarak da çok uygun. Düşünceleriniz nelerdir?

Kamerayı saymazsak çok iyi bir model hocam.

Genel olarak depolama, ekran, yazılım ve hızlı şarj olarak rakiplerinden üstün.

Kamera haricinde fiyatına göre güzel bir cihaz.
AMOLED ekran + 30W hızlı şarj bu bütçede fazlasıyla güzel özellikler.
Zaten bu bütçedeki çoğu cihaz donanım/ram/ekran konularında birbirinin kopyası :D

Hocalarım kamera dışında demeyin işte ya beni düşündüren tarafı o. A73'ten soğma nedenim oydu. TCL 10+'ın ise sar değeri çok yüksek. Yani diğer seçeneklerin iki katı neredeyse.

Hocam bildiğim kadarıyla sar değeri normal kullanıcı için o kadar da büyük bir eksi değil.

Eğer cihaz başında sürekli vakit geçirmezseniz sıkıntı olmaz.

TCL 10 Plus arayüz olarak da A73'ün gerisinde kalıyor bu arada.

Hocalarım kamera dışında demeyin işte ya beni düşündüren tarafı o. A73'ten soğma nedenim oydu. TCL 10+'ın ise sar değeri çok yüksek. Yani diğer seçeneklerin iki katı neredeyse.

Hocam o zaman TCL 10 Plus modelinin üstüne birazcık daha koyup A74 alabilirsiniz :D
Kamera olarak 2 cihazdan da daha iyi bildiğime göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman TCL 10 Plus modelinin üstüne birazcık daha koyup A74 alabilirsiniz :D
Kamera olarak 2 cihazdan da daha iyi bildiğime göre.
Birazcık daha koymak kolay değil işte hocam 250 lira fark var. Yoksa ben de A74 çok isterim RAM ekleme ve kamera gibi özelliklerinden dolayı.

Birazcık daha koymak kolay değil işte hocam 250 lira fark var. Yoksa ben de A74 çok isterim RAM ekleme ve kamera gibi özelliklerinden dolayı.

Hocam o zaman mecbur TCL 10+ ya da A73 alacaksınız.

Aslında Redmi 9T modelide olabilir, kamera olarak A73 ile TCL 10+ arasınds bir şey diye biliyorum ama arayüz sıkıntı.

Hocam o zaman mecbur TCL 10+ ya da A73 alacaksınız.

Aslında Redmi 9T modelide olabilir, kamera olarak A73 ile TCL 10+ arasınds bir şey diye biliyorum ama arayüz sıkıntı.

Hocam TCL 10 Plus'ında arayüzü çok iyi değil zaten.

GCAM kurulursa 9T alınabilir bir model bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı