240Hz 1ms VA Panel monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan CLLZN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.940
CS:GO için ya da diğer oyunlar için (PUBG gibi FPS tarzı) VA önerilmiyor, TN öneriliyor. Bu yüzden piyasada daha fazla TN panel görüyorsunuz. Sizin kararınız ancak özellikle CS:GO için alıyorsanız VA panel önermiyorum.

Oyun için alıyorsanız TN panel. TN panelin tepkime süresi yüksek.. Renk işleme programları kullanmayacaksanız TN panel en iyisidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
En öncelikle PUBG. Ara sıra da CS-GO oynayacağım. Tepkime süresi 1ms olan VA paneller TN panelden daha iyi diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende uzun süredir 24 , 24.5 , 25 inch arası 240 hz monitör bakıyorum. 1 ms olmasını geçtim 3 , 4 ms de olsa ips yada va panel 240 hz 24 inch monitör üreten bir marka dünyada yok. Viewsonic XG270 240 hz , 1ms , fhd , IPS monitör var ama 27 inch. Fiyat olarak 24 inch tn panel 240 hz monitörlerden daha ucuz ve 1 ms ips panel açıkçası hiç güvenilir gelmedi bana 😃 .Bunu üreten firma neden aynı ürünün 24 inch versiyonunu da yapmıyor anlamış değilim.
Kısacası aradığın özelliklerde (24" , 240hz , va ) monitör dünyada daha üretilmedi.
CS:GO için ya da diğer oyunlar için (PUBG gibi FPS tarzı) VA önerilmiyor, TN öneriliyor. Bu yüzden piyasada daha fazla TN panel görüyorsunuz. Sizin kararınız ancak özellikle CS:GO için alıyorsanız VA panel önermiyorum.
'Öneriliyor' , 'önerilmiyor' derken keşke bunları kimin söylediğinde belirtseydiniz. Rekabetçi oyun oynayanlar farklı bir ırktan değil ve insanların gözüne daha hoş gelen bir görüntü kalitesi istemesi gayet normal. Tn panel bir monitör kullanıcısıyım , monitörü her açtığımda çamura bakıyormuş gibi hissediyorum. O ( Asus VG248 ) monitörü kullanmak yerine 17 inch va panel laptop monitörünü kullanmayı tercih ediyorum.
Linkdeki TN panel. TN panel istemiyorum. Gerekirse 144Hz alırım ama VA olsun istiyorum.
Monitör panel özellikleri:
Hız ( hz , ms ) = Tn > Va > Ips
Kalite ( renk , çözünürlük ) = Ips > Va > Tn
Bütçe yeterliyse , en iyi görüntüyü yüksek hertzde alıyım diyorsan ; en iyisi Va değil Ips. 144 hz 1 ms 24 inch ips panel monitörler var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı