25.000 - 30.000 TL Arası Konforlu Araba Önerisi

Uçan Kertenkele

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2015
Mesajlar
182
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar araba mevzusunda hiç iyi değilim. Sürüş olarak gayet iyi sürdüğümü düşünüyorum fakat şu an elimde olan araba (Dacia Logan 2006) bana yeterli gelmiyor. Biraz daha konforlu bir şey istiyorum. Seri kalkması, iç dizaynı benim için önemli bir rol oynuyor. Elimdeki aracı satıp yeni bir araç almak istiyorum. Çok fiyatlı bir şey olmasın çok da düşük olmasın diyorum. Max 35.000 TLolmasını tercih ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Önerilerinizi bekliyorum. (şimdi ki arabam resimdeki gibidir)

54.jpg
 
Opel Vectra C kasaya bir bak derim. Araç pek seri değil. Ama konfor olarak çok güzel şeyler sunuyor. 2004 model olduğuna bakma, birçok özelliği var. Megane 2 de güzel araç ve daha seri. Ancak Vectra'nın yerini tutmaz konforda. Ford Focus'lara da bakabilirsin onlarda seri kalkıyor. Mercedes'in eski modelleride alternatif olabilir ancak onlara için ısınmıyor :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı