25,000 TL Sistem Toplama

1Tb ssd al 2 adet Raid0 olarak çalıştır bence.
Veya 4 tane 500Gb ssd al raıd0 olarak çalıştır ben raid0 tarafındayım.

Bu davranış ve ön yargınız hiç etik ve akla yatkın değil. Bunun hayali sistem olup olmadığını yargılamak ne size ne de bana düşer. Ve isterse 30 000Tl sistem toplar, isterse 50.000Tl...Sonuçta böyle sistem toplayan insanlarda mutlaka var. Ayrıca çok mantıklı (!) bir kanıya varmışsınız... Benimde bu forumda ilk sorduğum ve ilk açtığım konu bilgisayar toplamakla ilgiliydi... Neden böyle düşündünüz ki?

Bu arada kardeşim toplayacağın sistem şimdiden hayırlı olsun. :)

Teşekkürler

Herkes yok 10.000 TL fazlasıyla işini görür yok 25.000 TL israf olur. Size ne kardeşim? Adam size "25.000 TL'lik sistem toplamayı düşünüyorum bu konuda fikir ve düşüncelerinizi alabilir miyim?" diye sormamış ki. 25.000 TL bütçem var bana sistem toplamamda yardımcı olur musunuz demiş. Adam da biliyor 10.000 TL ile zaten muhteşem bir bilgisayar toplanabileceğini. Fakat sadece bir hayali gerçekleştirmek istiyor. Herkes eleştirmiş, doğru düzgün sistem öneren bile olmamış.

@ScaniAşk dostum şimdi bu sözler biraz saçma oldu. Biz arkadaşa yardımcı olmak istiyoruz ki 25.000TL sistem alma diye. Bazıları şaka amacında eleştirmiş. Arkadaş da alınmıştır tabii. Size ne kardeşim diyemezsin. Burada ki herkes yardımcı olmak istiyor. Öneriler ortaya atıyor. Arkadaşın kendi teriyle kazandığı para bu. O zaten önerilerimize cevabı vermiş.

Bu davranış ve ön yargınız hiç etik ve akla yatkın değil. Bunun hayali sistem olup olmadığını yargılamak ne size ne de bana düşer. Ve isterse 30 000Tl sistem toplar, isterse 50.000Tl...Sonuçta böyle sistem toplayan insanlarda mutlaka var. Ayrıca çok mantıklı (!) bir kanıya varmışsınız... Benimde bu forumda ilk sorduğum ve ilk açtığım konu bilgisayar toplamakla ilgiliydi... Neden böyle düşündünüz ki?

Bu arada kardeşim toplayacağın sistem şimdiden hayırlı olsun. :)
25 000 TL lik bilgisayar kullanacak (!) kişi donanımdan anlamıyor. Burada insanlar boşa seferber oluyor. Yoksa banane benim param mı istediğini yapsın. Ama bu tip konuların çoğu boş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı