25.000 TL'ye hazır sistem önerisi

7500FLI sistem bayağı iyiymiş şahsen o fiyata ben kaçırmam hem de DDR5 mis gibi ileride bir ekran kartı yükseltmesi.

Hocam gerçekten sağ olun arkadaşında dediği gibi 7550Fli sistem bayağı iyi fakat size fikirlerinizi sormak istiyorum ben daha önce AMD ekran kartı hiç kullanmadım insanların çoğu şikayetçi sorun çıkarmasından korkuyorum bir de sistemı kendım toplayasımda var ama oyle 27-28k bandına çıkıyor o yüzden ahzır almakda karar verdim sizce doğru bir kararmı.

Hocam gerçekten sağ olun arkadaşında dediği gibi 7550FLI sistem bayağı iyi fakat size fikirlerinizi sormak istiyorum ben daha önce AMD ekran kartı hiç kullanmadım insanların çoğu şikayetçi sorun çıkarmasından korkuyorum bir de sistemı kendım toplayasımda var ama oyle 27-28k bandına çıkıyor o yüzden ahzır almakda karar verdim sizce doğru bir kararmı.

Hiçbir sıkıntı olmaz şahsen ben toplam 2 yıl olacak şekilde 7900XT ve 7900GRE kullandım nadiren CS2 oynarken falan driver çökmesi yaşadım ama sonradan güncellemeler ile düzeldi ve bir daha yaşamadım

Hiçbir sıkıntı olmaz şahsen ben toplam 2 yıl olacak şekilde 7900XT ve 7900GRE kullandım nadiren CS2 oynarken falan driver çökmesi yaşadım ama sonradan güncellemeler ile düzeldi ve bir daha yaşamadım.

Tamamdır hocam Tebilon'dan daha önce alışveriş yapmadım güvenilir midir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı