Cevap gayet basit ortalama bir bilgisayarın varsa PS al geç onun harici net bir şekilde PC genel olarak çok daha avantajlı.
PC her türlü, güncel oyun fiyatları ile 5 tane AAA oyunu indirimde bile alsan bak 5 oyun diyorum, Ps5+ oyunlarla 40k ya yakın masraf çıkarır. Aylarca indirim bekleyeceksin almak için yoksa bu faaliyet sürekli artacak. Arada 6 ay içinde 1 yıl içinde vermiş olduğun oyuna paraları biriktirsen zaten 1 sene sonra sağlam ekran kartı ile kasanı güncellersin. Oyunlada Torrent akar. PC daha mantıklıArkadaşlar 25k bütçe ile hangisi alınmalı? Oyun oynamak istiyorum.
PlayStation ile kıyaslandığına göre AAA singleplayer oyunlar oynuyor arkadaş. 25000TL ile alınan bir cihazın rahat bir şekilde oynatacağını sanmıyorum.
İkinci eli karıştırıyorsak Pro da alır arkadaş. Sırf oyun için high end sayılacak bir sistem dizilmeyecekse PS daha iyi. 4070 S civarı bir kart alıyorsan PC daha iyi olur tabii. Ona rağmen stabilite asla PS'e yaklaşamıyor test ettiğimden söylüyorum.R5 5600 ile 6800 veya 6800 XT gayet yeter çoğu yerde PS'den daha iyi
GTA 6 önceden oynamak istersen PS5. 25.000 TL bütçe ile ben bilgisayar almam.Arkadaşlar 25k bütçe ile hangisi alınmalı? Oyun oynamak istiyorum.
İkinci eli karıştırıyorsak Pro da alır arkadaş. Sırf oyun için high end sayılacak bir sistem dizilmeyecekse PS daha iyi. 4070 s civarı bir kart alıyorsan PC daha iyi olur tabii. Ona rağmen stabilite asla PS'e yaklaşamıyor test ettiğimden söylüyorum.
PS5'den alacağı hazzı, sorunsuz, kasmadan, takılmadan, uzun yıllar performans düşüklüğü olmadan oynayacağı oyunlar bilgisayarda maksimum 2-3 sene oynar.Şahsi düşüncem PS5'te herhangi oyunlara para vereceksiniz hem de fazlasıyla kullanan birisi değilim fakat PC de istediğin oyunu crack oynayabilirsin![]()
GTA 6 önceden oynamak istersen PS5. 25.000 TL bütçe ile ben bilgisayar almam.
PS5'ten alacağı hazzı, sorunsuz, kasmadan, takılmadan, uzun yıllar performans düşüklüğü olmadan oynayacağı oyunlar bilgisayarda maksimum 2-3 sene oynar.
Olabilir fakat Online oyun tarzı oynayacaksa gerek yok 6800 XT 2K da rahatlikla kullanılabilir bir GPU sonuçta stabilite tartışılır oyundan oyuna çok değişiyor PS oyun fiyatlarinida dahil edersek bana göre pek avantajı kalmıyor.
30 FPS 1080p
PS5 aldıktan sonra da sıkıntı çekecek alacağı oyunlar 3-2 bin TL olacak bütçeyi yükseltip AAA oyunları 2K da 180 Hz de oynar PS5 de maksimum 60 FPS alacak çöp bir şey.
Çok haklısın bu arada PS5 aldıktan sonra da oyunlara fazlasıyla para ödeyecek PC aldıktan sonra istediği gibi yükseltme yapabilir 25k ya kötü sistem toplasada 3 4 ayda ekran kartı yükseltip performans arttırabilir Steam ve Epic Games'ten gayet iyi ve ucuza indirimler yakalayabilir, ücretsiz oyun alabilir.
GTA 6 oynamak için ise 30 FPS 1080p de rezalet şekilde oynar 1 yıl beklese minimum 60FPS 2K da oynayabilir.
2. El istediğini veya istemediğini konu sahibi belirtmedigi için sıfır ürün üzerinden değerlendirdim. Temiz ve güvenilir yerlerden alınan ikinci el ürünler ile düzgün bir pc dizebilir zaten. Son karar konu sahibinde kalıyor sıfır alacaksa ps5 ikinci el ise pc daha mantıklı.25000 TL sandığınız kadar kısıtlı bir bütçe değil parçalar 2. el olursa ve güzel indirimlerde yakalanabilirse güzel bir sistem toplanabilir hazır sistemlere para da verilmez şahsen öyle düşünüyorum.
2. el parçalarla güzel sistemler toplanabiliyor düşük bütceli monitörlerde var ama dediğim gibi bütceyi yükseltmek bayağı ömürlü olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.