25.000TL'ye Samsung Galaxy S24 FE alınır mı?

Bütçe
25000

5on3dokuz18

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
ASUS Prime B450M-A II AMD B450
XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600
Kingston Fury Beast Black 16 GB 3600 MHz DDR4
1 Ocak gelmeden telefon almak istiyorum, telefonun güncel fiyatı 24.874 bu fiyata alınır mı? Bu fiyata önereceğiniz daha iyi telefon var mıdır?

Samsung Galaxy S24 FE

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat 2 kere aldım, 2 defa iade ettim. Titreşim motoru çok garip bir ses çıkartıyor 2 cihazda da böyleydi. Büyük ihtimalle kronik. Ve üst hoparlöründe çok saçma bir cızırtı var. Aldıktan sonra fark ediliyor. Çok ağır ve elde tutması resmen zahmet istiyor. Tavsiyem 14t alman. Xiaomi eskisi gibi değil gayet güzel ve güncelleme aldı yakın zamanda.

Bizzat 2 kere aldım, 2 defa iade ettim. Titreşim motoru çok garip bir ses çıkartıyor 2 cihazda da böyleydi. Büyük ihtimalle kronik. Ve üst hoparlöründe çok saçma bir cızırtı var. Aldıktan sonra fark ediliyor. Çok ağır ve elde tutması resmen zahmet istiyor. Tavsiyem 14t alman. Xiaomi eskisi gibi değil gayet güzel ve güncelleme aldı yakın zamanda.
bütçem tam 25000 şuanda üstüne çıkamıyorum.

S24FE öneririm 5 haftadır kullanmaktayım. Herhangi bir sorunuyla karşılaşmadım. Ekran ve bataryası gayet güzel. İşlemcisi amiral modellerin düzeyinde. Tabii ki her şey işlemci değil ama bu kritik bir artısı. Özellikle önceki FE modellere nazaran. Kamerası ise oldukça başarılı. Kullandığım vakitte birkaç konsere gittim ve 4K 60FPS formatında toplam 2 saate yakın kayıt aldım. Bu süreçte gayet stabil sonuçlar verdi. Batarya tarafında ise tam şarj ile 6 7 saat arası batarya performansı alıyorum. Bu kullanıma göre artıp azalabilir. Ben kullandığım süreç boyunca mobil veri ve Bluetooth açık şekilde kullanıyorum. Spesifik bir sorunuz var ise sorabilirsiniz.

S24FE öneririm 5 haftadır kullanmaktayım. Herhangi bir sorunuyla karşılaşmadım. Ekran ve bataryası gayet güzel. İşlemcisi amiral modellerin düzeyinde. Tabii ki her şey işlemci değil ama bu kritik bir artısı. Özellikle önceki FE modellere nazaran. Kamerası ise oldukça başarılı. Kullandığım vakitte birkaç konsere gittim ve 4K 60FPS formatında toplam 2 saate yakın kayıt aldım. Bu süreçte gayet stabil sonuçlar verdi. Batarya tarafında ise tam şarj ile 6 7 saat arası batarya performansı alıyorum. Bu kullanıma göre artıp azalabilir. Ben kullandığım süreç boyunca mobil veri ve Bluetooth açık şekilde kullanıyorum. Spesifik bir sorunuz var ise sorabilirsiniz.
Bilgi için teşekkürler aldım direkt, tek canımı sıkan aldıktan sonra 1000 tl indirime girmesi :(

Bilgi için teşekkürler aldım direkt, tek canımı sıkan aldıktan sonra 1000 TL indirime girmesi :(

Aynısı bende de oldu hocam :) şu sıralar fiyatlar sürekli dalgalanıyor. Kaç TL ödediniz acaba? Eğer attığınız linkten, yani Amazon'dan aldıysanız Amazon'la iletişime geçebilirsiniz sonradan indirime girmesi konusunda. Yardımcı olacaklardır aldığınız tutar üzerinden.

Hafıza ve çerçeveler rahatsız etmez ise alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı