25-30 bin TL hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan Yzemir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 3.922
Bütçe yükseldikçe daha mantıklı oluyor.

Anladım 25-30k önerebileceğin varsa sevinirim.

Tamamdır senin için bir sistem toplatacağım ne kadar mal olur ve parçalarıyla atarım haber geldiğinde.

Sağ olasın kanka.

Kanka bence toplama şu an mantıklı değil eskiden 25-30k bilgisayar toplamak için sağlam bir paraydı ama şu an çok sağlam değil sana attığımız o sistemi öneririm ama diyorsan ağır oyunlar oynayıp ağır programlar çalıştıracağım işlemcisini 7600X'e yükseltip ekstra başka bir sitedende bir kule tipi fan ya da sıvı soğutma alabilirsin. Bütçen 30k'idi sanırım tam yetmesi lazım bence zam gelmeden elini çabuk tut.

Kanka bence toplama şu an mantıklı değil eskiden 25-30k bilgisayar toplamak için sağlam bir paraydı ama şu an çok sağlam değil sana attığımız o sistemi öneririm ama diyorsan ağır oyunlar oynayıp ağır programlar çalıştıracağım işlemcisini 7600X'e yükseltip ekstra başka bir sitedende bir kule tipi fan ya da sıvı soğutma alabilirsin. Bütçen 30k'idi sanırım tam yetmesi lazım bence zam gelmeden elini çabuk tut.
Anladım kanka ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ekran kartında biraz kafam karışık amd nin videolarını izledim 4060 ti nın rakipleri fps olarak daha iyi olduğunu gördüm

Anladım kanka ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ekran kartında biraz kafam karışık AMD'nin videolarını izledim 4060 Ti'nın rakipleri FPS olarak daha iyi olduğunu gördüm.

AMD ekran kartı önermem kanka sıcaklık değerleri yüksek oluryor nvadia kartlara göre bazen oyun oynarken sıkıntı çıkartıyor ve yazılım ve teknonoji konusunda nvadia çok daha iyi zaten DLSS 3'ü mutlaka duymussundur.

Yani yeni kartlarını bilmem AMD'nin ama bence nvadia karttan vazgeçilmez. AMD biraz daha F/P olduğu için bence tercih edilir düşük fiyatta daha iyi performans için ama bence senin bütçen gayet iyi.

Son düzenleme:
AMD ekran kartı önermem kanka sıcaklık değerleri yüksek oluryor nvadia kartlara göre bazen oyun oynarken sıkıntı çıkartıyor ve yazılım ve teknonoji konusunda nvadia çok daha iyi zaten DLSS 3'ü mutlaka duymussundur.

Yani yeni kartlarını bilmem AMD'nin ama bence nvadia karttan vazgeçilmez. AMD biraz daha F/P olduğu için bence tercih edilir düşük fiyatta daha iyi performans için ama bence senin bütçen gayet iyi.
anladım teşekürler yorumların için bu sistemi almayı karar verdim CYBER-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı