25 yaşında olmak nasıl bir duygu?

İyi akşamlar sevgili sosyal üyeleri, ben şu anda 15 yaşındayım ve 25 yaşı çok merak ediyorum çünkü gençlikten hafif yetişkinliğe geçmek gibi. Hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu? 🤔
27 yaşımı doldurmak üzereyim. Çalışman gerekiyor artık ailen çok zengin değilse eğer, herkes artık senden bir şeyler başarmanı istiyor. Söz konusu illa para vs. değil. Çevrendekiler evlenmeye başlıyor, evlenmen şart değil tabi, benim aklımda öyle bir düşünce bile yok ama. Yavaştan kendini iyice hazırlaman gerekiyor evlenmeye veya tek yaşayamaya diyeyim. Gelecek kurman gerekiyor. Yatırıma başlaman gerekiyor artık, öyle garsonluk falan gibi işleri bir geçmen gerekiyor. Mesleğini eline alman gerekiyor.

Burası bir teknoloji sitesi olduğu için de işin teknolojik yönünü söyleyeyim;
Genelleme yapamam kendim için konuşuyorum, oyun oynamayı neredeyse bıraktım diyebilirim. Sıkılıyorum artık. Ama çalıştığım için teknolojiye hala çok para veriyorum, çok yatırıyorum. Ama oyun oynamadığımdan mesela aldığım bir donanımın pek bir değeri de olmuyor benim için. Yeni teknolojiler ilgimi pek çekmiyor desem yeridir. Ama kişiden kişiye de değişir. Bir abim var 33 yaşına bastı, hala babasının yanında 7/24 sadece oyun oynuyor. Dışarı bile çıkmıyor.

27 yaşımı doldurmak üzereyim. Çalışman gerekiyor artık ailen çok zengin değilse eğer, herkes artık senden bir şeyler başarmanı istiyor. Söz konusu illa para vs. değil. Çevrendekiler evlenmeye başlıyor,

Yani ailem inanılmaz zengin değil ama zaten hayallerime ulaşmak istiyorum 25 yaşımda burada olursam, ki büyük ihtimal olurum o zaman söyleyeceğim🙂

25 yaşına geldiğin zamanda özgün birisi olamayacaksın. Herkes gibi sen de bu düzenin bir kuklası olmayı sürdüreceksin.

Çalışıyorum, mesaim bitip eve gelince ders çalışıyorum (KPSS). KPSS bitince önce İngilizcemi kuvvetlendirip ardından yazılım öğrenmeyi planlıyorum boş vakitlerde. Niye anlattım bunu; hem çalışıp hem de kendini geliştirmek istersen diğer aktivitelere çok fazla vaktin kalmıyor bu yaşlarda. Zamansızlık problemi var yani. O yüzden boş vakitlerini iyi değerlendirmeni öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı