250 TL FPS Oyunlar İçin Kulaklık Önerisi

meteglmz

Hectopat
Katılım
1 Ekim 2018
Mesajlar
34
İyi günler, benim bütçem 100-200 TL aralığında belki 250 TL olabilir. Ben 7.1 özellikli kaliteli ve FPS türündeki oyunlarda iyi performans veren bir kulaklık istiyorum. Ne almalıyım?

Not: "Işıqlı mışıqlı" olmasına gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum tek sorunu sanırım ses sekiyor, en kötü anakart modellerinden birine sahip olduğum halde Bass Canavarı.
Ses sekiyor derken? Yani dinlediğiniz bir şey karşı tarafa mı gidiyor? Mikrofon ses algılama seviyesini (kullandığınız program ayarından) arttırın böyle bir sorun olmaz.
 
Hiç uğraşmaya değmez çünkü karşı dinlerken değil de kendi üzerinden mikrofonu kapattığım zaman müziğin sesi geliyor, üşenmesem ayarlarım ama üşeniyorum 😁
 
Sırf "oyuncu" ibaresine ekstra para vermek yerine daha iyi ses kalitesiyle Superlux HD681 EVO/HD681, Edifer H580, Audio Technica ATH-M40X (son zamanlarda fiyatı oldukça arttı, ucuza bulabilirseniz diye belirtmek istedim), vb. gibi stüdyo kulaklıklarını tercih etmenizi öneririm.

Bu tarz stüdyo kulaklıklarında mikrofon bulunmadığı için, voice chat, vb. ihtiyaçlarınız için clip mic tercih edebilirsiniz (Zalman ZM-MIC gibi).

Bu fiyat bandında gerçek surround zaten bulamazsınız, "oyuncu" ibareli kulaklıkların yaptığı gibi bunu sanal olarak deneyimlemek için yazılımla yapabilirsiniz. Çeşitli programlar mevcut
 
İyi günler, benim bütçem 100-200 TL aralığında belki 250 TL olabilir. Ben 7.1 özellikli kaliteli ve FPS türündeki oyunlarda iyi performans veren bir kulaklık istiyorum. Ne almalıyım?

Not: "Işıqlı mışıqlı" olmasına gerek yok.


7.1 almana gerek yok. Pazarın satış politikası bu 7.1 vuuuuuu harika dostum.....

Artics 3 var 7.1 kapalı kullanıyorum PUBG: K/D 2,5 bir aşağı bir yukarı gidiyor ama CS:GO' nazaran sesler çok az olduğundan ne yaparsan yap o kadar ses alamazsın. CS:GO da 0,4 ses oranıyla oynuyorum windows ses seviyeleri sesleri hepsi full.

Bence bütçe az olduğundan dolayı temiz ses veren mikrofon ve temiz ses alabildiğin bir kulaklık olarak düşünmelisin. Bilindik markaların Corsair, steelseries, razer vs ürünlerini bu fiyata bu DOLAR KURU ile almak mümkünde değil:)

350 TL den aşağısı zor derim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı