2500-2600 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Mert Aydar

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1.png

2.png

Beyler çoğu konuyu takip ettim ve bu sistemler arasında kaldım düşünceleriniz ve tavsiyelerinizi söyler misiniz?
Teşekkürler.
Not:4 GB RAM koydum. Nedeni ise aynı RAM'den şu an elimde 1 tane var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart : ASUS M5A97 EVO R2.0
İşlemci : Intel Core i5 4460
Ekran kartı : ASUS R9 285 STRIX OC
Ram : 8 GB HyperX Savage RED Kit
Kasa : Cooler Master N400 NSE-400-KKA600-N
Monitör : "Asus Vn247H
Toplam = 2888 tl

Anakart : ASUS M5A97 EVO R2.0
İşlemci : Intel Core i5 4460
Ekran kartı : ASUS R9 285 STRIX OC
Ram : 8 GB HyperX Savage RED Kit
Kasa : Cooler Master N400 NSE-400-KKA600-N
Monitör : "Asus Vn247H
Toplam = 2888 tl

istersen daha ucuz bir kasa seçip harddisk-ssd alabilirsin ben model önermeye gerek duymadım

Ben GTX 960 almanı tavsiye ederim. DX 12 desteği var. Dolayısıyla bu durumda ekran kartına düşen iş artarken, işlemciye düşen iş daha azalacak. Yani daha düşük donanımla, öncekine oranla daha iyi grafikler sunabilecekler. Yeni DirectX genel anlamda daha verimli kaynak yönetimi ve daha iyi renderlama özellikleri vadedecek. (alıntıdır).

Ben GTX 960 almanı tavsiye ederim. DX 12 desteği var. Dolayısıyla bu durumda ekran kartına düşen iş artarken, işlemciye düşen iş daha azalacak. Yani daha düşük donanımla, öncekine oranla daha iyi grafikler sunabilecekler. Yeni DirectX genel anlamda daha verimli kaynak yönetimi ve daha iyi renderlama özellikleri vadedecek. (alıntıdır).
Amd R9 serisinde de Dx12 desteği var,o kısım çok fark etmiyor yani.

Sistem gayet iyi olmuş.Bu bütçeye daha uygunu yok gibi zaten.

Birinci sistemi alın.Anakartı H97 bir anakartla değiştirin, güç kaynağı pahalı olmuş 550 watta göre.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı