2500-3000 TL'ye oyuncu sistemi toplama

Shovery son bir ricam bana bir secim yap yukardaki benim son hali dedigim amdmi yoksa bu son duzenledigin intelmi ona göre secim yapicam simdi aliyorum :)
 
Ahh be hocam Geç kaldın :s :) aldım sistemi gerçi çarşamba falan gecicek elime ama sanirim kampanya bitecek yarın bitmeseydi dönerdim yine intele :s birazdan aldıgım sistemi paylaşcam

Çarşamba günü elimde olacak sistem budur biliyorum kasa biraz abartılı olmuş olabilir ama fan sayısı ve güç kaynağını kart okuyucuyu fan kontrollerini malzeme kalitesini dikkate aldığımızda ekstradan ödediğim mebla çokta büyük kalmıyor.(ayrıca görüntüsü çok şık ) :) @Silinen üye özellikle senin önerilerini dikkate alarak aldım yine mutlaka intelle değiştir çok büyük fark yaşarsın falan diyorsan değiştirmeye çalışırım (pek ihtimal yok gibi bu %30 olayı sanırım pazartesi yok). Yada diğer seçenek içim rahat mı olsun :D
alınan.JPG
 
teşekkürler @owen_1 aradığım cevaptı bu:)) Ben yarın yinede bi şansımı deniyim açıkçası bu işlerden anlamadığım için ne kaybettiğimi yada ne kazanacağımı da bilmiyorum :D bu arada sizce kasa nasıl olmuş?

@Silinen üye SSD olayına gelince ilerde ihtiyaç duyduğumu anlarsam bir tane alırım onun haricinde anakart ve işlemci olarak çok büyük farklar görmüyorum doğrumudur?
 
4690, Fx 8320'ye göre üstündür. AMD cephesinde yeni işlemci çıkarsa chipset değişecektir. Yani yeni bir anakart almanız gerekecektir. Intel sistemdeki anakart Z97 chipsetli yeni gelecek Broadwell işlemcileri desteklemekte. Kasaya boşuna para verdiniz fazladan 2 fan alıp taksanız daha ucuza gelecekti. Fan kontrolcüsüde ne kadar gerekli tartışılır. 23 inç monitör size kalmış bir tercih fakat 21.5 inç gayet yeterli. Değiştirebilirseniz mutlaka değiştirin.
 
Şayet yarın fiyatlarda bir değişiklik olmaz ise 165 tl farkla Anakart ve işlemciyi değiştirmeye çalışacağım Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı