2500-3000 TL'ye oyuncu sistemi toplama

Soylediginiz gibi kasayi z3 islemci 4690 anakart z97anakart ile degistirip guc kaynagi aldim yalniz ram 1866 olanı seçtim ve dunku sistemle ayni fiyata aldım yalnizca i5 int fiyati oldugundan biraz daha yuksek cikti Keçiören subesi saolsun dun aldigim fiyatla değiştirdi zararimi biraz dusurdu toplam fiyat 1561 hepinize teşekkürler ozellikle @showery :))
 
Mutlaka paylaşıcam iyiki böyle forumlar var ve iyiki sizler varsınız yoksa ben kendim toplamaya çalıştığımı düşnüyorumda :))
 
Adsız.jpg
Bugün tam olarak bu hale getirdim hazırlamışlar gidip alabilirim ama hafta içi şehir dışındayım sırf bunun için perşembe ve cuma izin alacağım :D
 
@Silinen üye çok zahmetli oluyorum ama alır almaz yapacaklarımı bi sıralayabilir misin? Bugün değişime gittiğimde hard diske format atılcak gibisinden bişeyler söyledi arkadaş ama tam anlayamadım :S Birde 8.1 yüklemeyi düşünüyorum bunu en sağlıklı nereden bulurum?
 
herşey tamam bugun sabah bilgisayarcı da sistem kurulum işlemlerinin hepsini yaptık eve geldim monitör no signal veriyor işin garibi evdeki diger hergun kullandıgım monitörde de aynı şekilde acep neyden kalıyordur.?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı