2500 TL Civarı Dizüstü Bilgisayar

Yehure

Hectopat
Katılım
7 Ocak 2018
Mesajlar
127
Merhabalar, kendime 2500 lira civarı LoL benzeri oyunları kolayca açabilen, yani orta duzey oyunlarda zorluk çıkartmayacak, aynı zamanda sunum gibi işleri yaparken beni zorlamayacak bir bilgisayar istiyorum. Üniversite öğrencisi olduğum için tercihim dizüstü bilgisayar olacak. RAM'i 8 GB olsun istiyorum ki zaten üstü bu fiyata zor. Fiyat 300-500 lira artabilir ama gerekmediği takdirde çok artmasın. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın 600 TL artırıp sizi mükemmel bir şekilde götürecek bir PC'ye sahip olabilirsiniz.
Ancak bu kadar artıramam diyorsanız daha düşük ama orta düzeyde üst seviye oyunları da oynatabilen MX150 ekran kartlı şöyle bir PC önerebilirim daha ucuza.
Yorumunuz için çok teşekkürler.Lenovo laptoplar hakkında ne söyleyebilirsiniz ? Acer ve Casper'den uzak durmaya çalışıyorum. Önericeginiz marka var mıdır?
 
Merhaba ben laptop olarak Toshiba tecra Z-40 kullanıyorum ve 2. el olarak aldım harika bir PC 16 GB RAM Intel i7 64 Bit 2750 liraydı en başta pazarlık ile 2500 TL'ye aldım. Çok öneririm ancak tek eksisi oyuncak gibi biraz küçük olması.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı