Dediğiniz oyunları çatır çatır oynarsınız, sadece temiz titiz kullanılmış alın.Eki Görüntüle 389606
Yukarıda ki sistemi başka bir siteden buldum güncel oyunlarda sorun çıkarır mı acaba? (BF1, GTA)
Dediğiniz oyunları çatır çatır oynarsınız, sadece temiz titiz kullanılmış alın.Eki Görüntüle 389606
Yukarıda ki sistemi başka bir siteden buldum güncel oyunlarda sorun çıkarır mı acaba? (BF1, GTA)
O günler azıcık geride kaldı. Şu anda yeni nesil oyunların grafik kaliteleri cidden muazzam. GTA bir tık geride kalıyor. Örnek vermek gerekirse, Forza Horizon 4 önerilen sistem gereksinimlerine bakın. Yeni nesil oyunlar nasıl seviyelere gelmiş bariz ortada.DDR4 e aslında ihtiyacım yok çünkü oynadığım oyunlar genelde simülasyon oyunları ve eski oyunlar
Parça olarak satarsanız anlaşabiliriz çünkü AMD sistem düşünmüyorum eğer kabul ederseniz fiyatları burdan paylaşın lütfen konu daha çok insanın işine yarar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 389618
Sistem gereksinimleri GTA V e ait paylaştığım sistemdeki 4670k istenilen işlemciden çok çok daha iyi.
GTA oynamıyorum ancak günümüzde sistemleri bu oyun üzerinden değerlendiriyorlar biliyorsunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.