2500 TL Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Toplama

Merhaba konuyu bölmek gibi olmasın ama benimde aklımda buna benzer bir sistem toplamak var. Toplayan arkadaş cs:go, lol oynamak için topladığı belirtmiş. Peki bu sistem yeni çıkmış AAA oyunları (assassin's creed unity/syndicated , MGS 5, just cause 3 vb.) Kaldırabilir mi? (Kaldırırsa hangi grafik ayarlarında)
Bide bu sistem ne kadar süre gider.(düzgün olmadı ama anladınız siz :D)
Cevaplarsanız sevinirim.
Teşekkürler.
R9 380 veya GTX 960 ayarında bir sistem toplarsanız söylediğiniz oyunları Medium-High veya High-Very High civarında oynarsınız.(Tabii ki işlemci ve sisteminizin bu ekran kartlarını taşıyabilecek bir sistem olması gerekiyor.) Yukarıda Berkay arkadaşımın gösterdiği gibi bir sistem gayet işinizi görecektir.

Hocam vallaha ancak bu kadar yapabildim. Bir tek mouse oldu ve monitör iyi oldu. Kusura bakmayın. Belki kızacaksınız ama diğer sitelerde bir bakın fiyatlar taksit yapsanız bile daha uyguna gelecektir bence.
1500 ekipman monitör.png

Hocam vallaha ancak bu kadar yapabildim. Bir tek mouse oldu ve monitör iyi oldu. Kusura bakmayın. Belki kızacaksınız ama diğer sitelerde bir bakın fiyatlar taksit yapsanız bile daha uyguna gelecektir bence.Eki Görüntüle 152609
Hocam arkadaşın oyuncu ekipmanı istediğini görmedim. Sizce mouse çıkarılıp ekranı da 21.5" Asus White 5ms ile değiştirsek. GTX 950 veya R7 370 almaya hayli yer kalıyor. Öyle bir sistem daha performanslı daha işe yarar olacaktır bence. Bir deneyin derim.

Hocam arkadaşın oyuncu ekipmanı istediğini görmedim. Sizce mouse çıkarılıp ekranı da 21.5" Asus White 5ms ile değiştirsek. GTX 950 veya R7 370 almaya hayli yer kalıyor. Öyle bir sistem daha performanslı daha işe yarar olacaktır bence. Bir deneyin derim.
Arkadaş CS:GO için istiyor. Ekipman almak istediğini yukarıda belirtti. 5 tl lik mouse ile oynayacak hali yok.

Merhaba konuyu bölmek gibi olmasın ama benimde aklımda buna benzer bir sistem toplamak var. Toplayan arkadaş cs:go, lol oynamak için topladığı belirtmiş. Peki bu sistem yeni çıkmış AAA oyunları (assassin's creed unity/syndicated , MGS 5, just cause 3 vb.) Kaldırabilir mi? (Kaldırırsa hangi grafik ayarlarında)
Bide bu sistem ne kadar süre gider.(düzgün olmadı ama anladınız siz :D)
Cevaplarsanız sevinirim.
Teşekkürler.
İnternete yazarak testleri bulabilirsin. Dediğiniz oyunları ultra ve highta ortalama 30 fps'te çalıştırıyor.

Arkadaş CS:GO için istiyor. Ekipman almak istediğini yukarıda belirtti. 5 tl lik mouse ile oynayacak hali yok.
Yardımınız için teşekkür ederim, sonunda böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Ekipmanları daha sonra almayı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    27,7 KB · Görüntüleme: 210
İnternete yazarak testleri bulabilirsin. Dediğiniz oyunları ultra ve highta ortalama 30 fps'te çalıştırıyor.

Yardımınız için teşekkür ederim, sonunda böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Ekipmanları daha sonra almayı düşünüyorum.
Monitör seçimi çok doğru olmuş. Gaming monitör her zaman daha iyidir. Ghosting sorunu yaşamazsın gözlerin yorulmaz böylece. Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı