2500 TL monitör dahil Xeon sistem toplama

Bütçe
2500-2800
Yanında soğutucu gelmiyor. 50-60 liralık bir soğutucu alırım herhalde.

Soğutucu olarak Snowman M.200 alabilirsiniz. Ben şu anda Snowman M.200 ve Arctic MX-4 ile 3.6 GHz'de kullanıyorum. Stres testlerinde 80-85 arası oynuyor. Overclock işlerinden anlamıyorsanız voltaj vermeden 3.2 GHz'e rahatlıkla overclock yapabilirsiniz.

Soğutucu olarak Snowman M.200 alabilirsiniz. Ben şu anda Snowman M.200 ve Arctic MX-4 ile 3.6 GHz'de kullanıyorum. Stres testlerinde 80-85 arası oynuyor. Overclock işlerinden anlamıyorsanız voltaj vermeden 3.2 GHz'e rahatlıkla overclock yapabilirsiniz.
X3450 mi kullanıyorsunuz?

Toplam 2735TL uzay montaj kurulabilir. 2000TL ve üzerine 2.el APU önermiyorum hocam :)
Daha iyi bir monitör buldum.

Toplam 2735TL uzay montaj kurulabilir. 2000TL ve üzerine 2.el APU önermiyorum hocam :)
Daha iyi bir monitör buldum.
İşte bu yüzden Xeon topladım.

İkinci el linklerinin hepsi başka şehirlerde. Kargo desen 50 lira tutsa hepsinden 150-200 falan tutuyor. O yüzden Xeon daha mantıklı. Yine de teşekkür ederim.

Xeon bir sistem kullanacaksan iyi bir termal macuna ihtiyacınız olacak benim önerim ZF-12.

Bundan daha iyi midir?

Biriktikçe birikiyor hay maaşallah.

Xeon bir sistem kullanacaksan iyi bir termal macuna ihtiyacınız olacak benim önerim zf-12.

Fiyatına göre çok iyi bir termal macunmuş bu arada. Kesinlikle bunu tavsiye ederim. Snowman M.200 ve bu termal macun ile iyi bir kasanız varsa 3.6 GHz'e kadar çıkartabilirsiniz. Bu da GTX 1650 Super beslemesi demektir.

Fiyatına göre çok iyi bir termal macunmuş bu arada. Kesinlikle bunu tavsiye ederim. Snowman M.200 ve bu termal macun ile iyi bir kasanız varsa 3.6 GHz'e kadar çıkartabilirsiniz. Bu da GTX 1650 Super beslemesi demektir.
Daha iyi oluyor sanırım. MX 4'ten de mi iyi, ben mi yanlış görüyorum?

Kasa olarak bunu:

düşünüyorum.

Bundan daha iyi midir?

Biriktikçe birikiyor hay maaşallah.
Evet Zalman 8,3 W/mK ısı iletkenliği var. ZF 12'nin 12 W/mK. Bu değer ne kadar yüksek olursa o kadar kaliteli oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı