2500 TL monitör dahil Xeon sistem toplama

Bütçe
2500-2800
Daha iyi oluyor sanırım. MX 4'ten de mi iyi, ben mi yanlış görüyorum?

Kasa olarak bunu:

Düşünüyorum.

Hocam düz 500W PSU alıp darkflash Pollux kasanın stoklarını bekleyebilirsiniz. 350TL'ye süper kasa kendisi.

Daha iyi oluyor sanırım. MX 4'ten de mi iyi, ben mi yanlış görüyorum?

Kasa olarak bunu:

Düşünüyorum.

Evet MX-4'ten de daha iyi. Ne kadar overclock yapabilirsiniz onu bilemem. Yavaş yavaş overclock yapıp stres testine sokup deneyebilirsiniz. Ben Zalman S2, Gigabyte H55M S2V, Deep Cool RF120R, Snowman M.200 ve Arctic MX-4 ile 3.6 GHz'e kadar overclock yapabildim.

Evet MX-4'ten de daha iyi. Ne kadar overclock yapabilirsiniz onu bilemem. Yavaş yavaş overclock yapıp stres testine sokup deneyebilirsiniz. Ben Zalman S2, Gigabyte H55M S2V, Deep Cool RF120R, Snowman M.200 ve Arctic MX-4 ile 3.6 GHz'e kadar overclock yapabildim.
Hocam Aliexpress'te uygun fiyatlı kasa var mı? 30-40 dolar civarında. Ben bulamadım da. Güç kaynaksız.
Evet sizin söylediğiniz macunlara göre şöyle sıralayayım. ZF 12 12 W/mK > MX4 8,5 W/mk > ZM-STC8 8,3 W/mK.
Oo, bayağı iyiymiş.

Bulabileceğinizi sanmam hocam. Sadece fanlar bile 5 10 Euro arası satılıyor. Bu arada imzanızdaki sistem sizin mi hocam?
Evet, benim.

Sistemi neden istediğimi şöyle açıklayayım:

Normalde benim eski bilgisayarım satılıp bana yeni bilgisayar alınacaktı. Ama biz abimin de dizüstü bilgisayarını satıp daha iyi bir şeyler alalım dedik. Birimiz öğretmen, birimiz öğrenci. Haliyle ikimize de bilgisayar gerekiyor. Normalde benim tabletim var ama pek sevmiyorum derse tabletten girmeyi.

O yüzden kafamdan böyle ucuza sistem toplamayı hayal ediyorum. Önce aklımda tabletimi satıp laptop almak vardı ama neden tableti satmayıp onun üstüne koyulacak parayla sistem toplamayayım ki dedim.

Tabi bu sistem büyük ihtimalle alınmayacak ama olsun. Bir hayal işte. :D

Evet, benim.

Sistemi neden istediğimi şöyle açıklayayım:

Normalde benim eski bilgisayarım satılıp bana yeni bilgisayar alınacaktı. Ama biz abimin de dizüstü bilgisayarını satıp daha iyi bir şeyler alalım dedik. Birimiz öğretmen, birimiz öğrenci. Haliyle ikimize de bilgisayar gerekiyor. Normalde benim tabletim var ama pek sevmiyorum derse tabletten girmeyi.

O yüzden kafamdan böyle ucuza sistem toplamayı hayal ediyorum. Önce aklımda tabletimi satıp laptop almak vardı ama neden tableti satmayıp onun üstüne koyulacak parayla sistem toplamayayım ki dedim.

Tabi bu sistem büyük ihtimalle alınmayacak ama olsun. Bir hayal işte. :D.

Öyle demeyin hocam hayaliniz elbet bir gün gerçek olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı