2500 TL Oyun Sistemi Toplama Monitör Dahil

Gördüğüm kadarıyla Sinerji Bilgisayar'da taksitli alımlarda vade farkı var. Vatan Bilgisayar'da ise peşin fiyatına 9 ay taksitle alabiliyorsunuz. Bir de Sinerji'de montaj parası da alıyorlardı Vatan'da ücretsiz. Bunları da göz önünde bulundurun.

Hocam çok canımı sıkıyor bu durum malesef. Benim esas önceliğim vatan dediğiniz gibi vade farkı yok ve bana daha güvenilir geliyor. Ama ordada bazı parçalar olmuyor. Sırf vatanda parça yok diye daha kötü bir parça da almak istemiyorum. Ne zor işmiş arkadaş valla.

Parçaları tek bir yerden almak yerine nerde ucuzsa ordan almak mantıklı bana göre. Kasa kurulumunu da kendine güveniyorsan youtubedan izleyerek yapabilirsin bence çok eğlenceli bir iş olur eğer kendine güvenmiyorsan çevrende bi bilgisayarcı bulup 20 liraya kurulumunu yaptırabilirsin.

Ben de şu an sistem topluyorum parçaları genelde n11 ve hepsiburadadan alıyorum çeşitli indirim çekleriyle piyasadan daha ucuza alıyorum. Kendi sistemimi de yazayım istersen sana,
İşlemci: i3 4160
Anakart:msi h81m pro-vd
Ekran kartı: asus gtx950 strix 2gb
Ram: Gskill ripjaws 8gb tek modül
Harddisk: Seagate Barracuda 1 tb
Kasa: Zalman Z3 Plus
Psu: Highpower 500w 80+
Monitör: Asus VX229H 21,5 inç 5 ms

Mobil olduğum için parçaları tam yazamadım ama yazdığım şekliyle de bulunabilir.

Senin en başında seçtiğin bileşenler ve AOC monitör. Bence bu sistemi al zaten en başından beri sen de bu sistemde karar kılmışsın.
Adsız.png

Bu konu iyi ki açılmış. İlham kaynağı oldunuz. Ben de baktım Vatan'ın sitesinden ancak 2133 Mhz Ram yok. Onun yerine 2133 Mhz anakart var. Ters orantı var ürünlerde. :D

@anlacer Öncelikle vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ben aslında haşır neşirim bu işlerle fakat yeni sistemleri bilmiyorum o yüzden montaj filan hazır olsun istiyorum. Nerde ucuzsa ordan alayım olmuyor böyle olunca. En güzeli vatan gibi tek biyerden alıp toplatıp eve gönderilmesi. Hem vatanda vade farkıda yok.

@Scheikowski Hocam gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim. Bu sistemi başka bir arkadaş önermişti banada sağdece monitör farklıydı oda ana sayfada var. Fakat buraya bu sistemi yazdığımda kasa ve psu kötü dendiği için vazgeçmiştim. @Silinen üye Sağolsun bir sistem önerdi fakat sinerji de vade farkı olması beni mecburen vatana yöneltiyor zaten bütcemi yeterince aştım 2600 son limitimdi. Vade farkı ile 2600ü geçiçek sanırım ordada. Monitörden kısıp ekran kartını yükseltince dediğiniz gibi en baştaki sisteme geri dönmüş olduk. Ama bu sisteme kasa ve psu dandik dendi o biraz kafamı karıştırdı açıkcası. Sanırım sizin attığınız son sistem ile sorunsuz bir oyun performansı alacağım ne dersiniz ?

@Klargus Bir nebze yardımı olduysa ne mutlu hocam :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı