2500 TL Oyun Sistemi Toplama Monitör Dahil

@Silinen üye Allah razı olsun hocam vakit ayırıp fikir verdiğiniz için teşekkür ederim. @Recep Baltaş ve Ali beyin PSU incelemesinde özellikle 80 + plus sertifikası olanı tercih edilmesini önerdiği için ikilemde kaldım biraz. Yoksa sistem kesinleşti arkadaşlar çok yardımcı oldu çok ilgili bir forum burası sizler olmasanız mümkün değil bir karar veremezdim. Teşekkür ederim. Benim bütçede sistem toplamak isteyenler için baya uzun detaylı bir konu oldu hiç beklemiyordum Bu kadarını gerçekten.

Rica ederim, bende bu fiyat bandında sistem toplayacağım doların düşmesini bekliyorum. 80 plus sertifikası güvenilir oluşunun tescilidir ancak bütçenizi hayli zorlamışsınız zalman dahilindeki Psu 12v kanalından 540w veriyor update için yeterli fazladan para vermenize gerek yok ayrı bir Psu alacaksanız da en az 500w alın.

@Silinen üye Şuan bir bakıp düşününce bütçemi gerçekten çok aştığımin farkına vardım bu uyarı için teşekkür ederim. Bütçeyi PSU için bukadar zorlamak mantıksız geldi PSU gayet yeterli sistemin harcadığı güce göre zaten teşekkürler arkadaşlar.

Hatta bu PSU olayına okadar taktım ki farkına varmadim. Bütçemi daha fazla zorlamayacagim. Bütçeyi nekadar düşünürsem okadar iyi bu sayede belki İleride taksitler bitince bir SSD alabilir sistemi rahatlatabilirim.

Arkadaşlar sizleri yordum kusuruma bakmayın kasa olarak z3 plus dahili PSU olanı alacağım sistem kesin artık değişmeyecek ürünler stok olunca alınacak hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için.

Son düzenleme:
gtx 950 yerine bu videodaki erkan kartını alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Silinen üye teşekkürler hocam mümkünse vatandan almayı düşünüyorum aralarında hatrı sayılır bir fark varsa ozaman sinerji tercih edebilirim fiyat olarak değil ürün Özellikleri ve kalitesi bakımından.

@Furkankuslu Seçtiğim ekran kartından memnunum hocam değiştirmeyi düşünmüyorum teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba 500 TL geçmiycek şekilde vatandan en az 21.5'' Monitör önerisi olan varmı ? Aradığım özellikler Hdmı bağlantısı Mümkünse ıps monitör (Dizim film çok fazla izliyorum) en fazla 5ms değerine sahiğ göz yormayan birşey istiyorum. Ciddi anlamda saatlerce oyun ve dizi film izliyorum pc başında göz yormaması çok önemli.

@PranderHS
Evet hocam bende farkettim. Dün gece araştırdım bende 23 inç aoc monitör de karar kıldım geçen akşam. Hem ekranı büyük hem ips hem çerçeve filan tasarım çok güzel. Birtek hdmi yok onunda dvi dan tek farkı sesi taşımamasi oda olmayiversin. Yarın gidip vatan da kontrol edeceğim inşallah.

@Resurrectionn gerçekten güzel bir monitör. Bu fiyata alınabilecek en güzel monitörlerden diyebilirim. HDMI da olsaydı tadından yenmezdi :) Hayırlı olsun hocam sistem gayet güzel. İyi günlerde kullanmak dileğiyle.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı