2500 TL Sistem Toplama

Ben olsam yukarıdaki arkadaşları dinlemem AMD nin kötü yanı güç tüketimi ve ısınması.Topladığın sistem güzel 3000TL altı AMD alınmalıdır bence.
Birde senin sisteminle Burak Oyundanın sistemi çok benziyor youtube hakkında kısmına bakıp videolarıda görebilirsin.

Ben olsam yukarıdaki arkadaşları dinlemem AMD nin kötü yanı güç tüketimi ve ısınması.Topladığın sistem güzel 3000TL altı AMD alınmalıdır bence.
Birde senin sisteminle Burak Oyundanın sistemi çok benziyor youtube hakkında kısmına bakıp videolarıda görebilirsin.
AMD işlemcilerin tek kötü yanı güç tüketimi ve ısınması olsaydı şu anda çoğu kişi iyi bir soğutucu alıp AMD işlemcilere yönelirdi.

Evet dinlemeyip GTX 970 yerine R9 280 almak çok mantıklı olacaktır.

Topladığı sistemin topladığım sisteme karşı hiç bir artısı yok. Ne işlemci ne ekran kartı olarak. AMD işlemciler artık F/P ürünleri sayılmaz çünkü çok ilginç bir şekilde AM3+ anakartlar ucuzlamıyor aksine fiyatları artıyor. İ5 4460 ve H81 bir anakart ile aynı fiyata geliyor...

Sizce nasıl olmuş ?
bandicam 2015-01-26 20-33-05-648.jpg

Arkadaslar konu baslıgında dedigim gibi herkese iyi forumlar diliyorum. İnternette pc toplamak icin günlerdir arastirma icindeyim. Bu arastirmalar arasinda dolasirken bu siteyi gordum ve testler ve incelemeler izledigimde bu sitede isini iyi bilenler bulundugu gordum. Ve siteye uye olup toplamak istedigim sistem icin yardim ve istisare de bulunmak istedim. Gelelim benim durumuma oncelikle arkadaslar FAN boylar ve marka takintisi olanlar ve isten anlamayanlar rasgele sistem tavsiyesinde bulunmasinlar.

Evet ben oyun oynamak icin pc toplamak istiyorum. Öyle 10 sene oyun oynamak istiyirum pc topliyalim diye birsey yok. Bunu biliyorum. Onun icin guncel bir sistem ve f/p urunu olacak bir sistem istiyorum.

1. Oyunlari full hd de 50 inc tv de oynanacak, SADECE kasa toplamak istiyorum.
2. Max limitim 2500 tl dir.
3. Overclock gibi hobim yok ama olsa fena olmaz ileride belki yaparım. (bu konu hakkinda bir bilgim yok)
4. 7+1 creative ses sistemi calistiracak 7+1 ses cikisini desteklemeleli. Creative t 7900 hoparlor sistemi.
5. Son olarak sistemi subatin 1 haftası toplayacagim yani 10 gibi bir zaman icerisinde toplayacagim onun icin yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum.
Simdidden yardim eden ve katkida bulunan arkadaslara TESEKKUR ediyorum.

Not: Yasadigim yer antalya yazin sistem sicaktan kitlenmemesi icin sivi sogutma oneriside istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netkoop genel olarak aklimdaki sistemi yazmissiniz ekran karti hariç. Ekran karti olarak ben AMD R9 290 ile 280 asasında gidip geliyorum. Kendi düşündügüm sistemim. Tabletten yazdigim icin resim ekliyemedim yazayim.

Kasa: Termaltake commander 700 watt
İslemci: Amd fx 8350
Ram: Gsikil 8 gb 2x4gb
Anakart: Msi 990fxa-gd65 ana kart
Ekran karti : Saphire amd r9 290 trix skran karti
Sogutma : Termaltake water 3.0 su sogutma
Ssd sisk : Kingstom 120 gb v300 ssd kart

Toplam 2814 tl bu sistemde oynama yaparak fps den feragat etmeden limiti 2500 ve asagi cekebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı