2500 TL'ye AMD tabanlı sistem toplama

Öncelikle bu PC almak için acelen var mı ? çünkü 2016 da AMD yeni ZEN Cpularını göreceğiz. Bu yeni işlemciler %40 daha performanslı olduğundan bahsediliyor ve DDR4 ram kullanacaklar bence yeni yılla beraber bu donanımlarla fiyat performans bakımından güzel AMD PClerin toplanacağını düşünüyorum bu yüzden acelen yoksa biraz beklemekte yarar var.
Seneye tam olarak kaçıncı çeyrekte çıkar ZEN'ler ?

Kesinlikle R9 280 almamalısın parana yazık olur. Onun yerine GTX 960 al. FX 6300 yerine biraz daha para ödeyip FX 8300 alabilirsin.
R9 380'den fazla bir şey beklemiyorum. Yeni çıktığı için pahalı olacaktır. Ekran kartı için kesinlikle GTX 960 öneririm.

"Arkadaşlar bugün intel i5 işlemcili sistem topladım ekran kartını r9 270x aldım yorumlarınız için çok teşekkürler..."
Sen PC i aldın mı yoksa henüz almadın mı aldıysa bence endişelenme R9 270x de seni götürecektir almadıysan arkadaşın dediği gibi GTX960 daha mantıklı olacaktır.

Seneye tam olarak kaçıncı çeyrekte çıkar ZEN'ler ?
Doğru söylemek gerekirse bende bilmiyorum haberler 2016 da çıkacağı yönünde ama bence ilk çeyrekte çıkarlar.

"Arkadaşlar bugün intel i5 işlemcili sistem topladım ekran kartını r9 270x aldım yorumlarınız için çok teşekkürler..."
Sen PC i aldın mı yoksa henüz almadın mı aldıysa bence endişelenme R9 270x de seni götürecektir almadıysan arkadaşın dediği gibi GTX960 daha mantıklı olacaktır.

Doğru söylemek gerekirse bende bilmiyorum haberler 2016 da çıkacağı yönünde ama bence ilk çeyrekte çıkarlar.
aldım kardeşim cuma elimde 270x i çok isyordum 3 4 ay önce sonra 280 e merak sardım 280 stokta olmayınca 270 x aldım benchmark testleri falan güzel kartın beni götürceğini düşünüyorum

Selamlar. Öncelikle belirtmeliyim ki, AMD işlemci almak, en azından bu mimariyi kullandığı sürece almak pek ileriye yönelik bir hareket olmaz.
Şöyle bir sistem hazırladım sana, tam 2500 TL, işlemcin, anakartın (gaming) ve ekran kartın (280x) bu sistemde daha iyi, çok daha iyi. SSD olarak Samsung markası lider konumda diyebiliriz şu an performans açısından da. Kasa seçimin çok güzel, kendisinden 4 fanlı, güçlü soğutması olan bir kasa Zalman Z3. Güç kaynağını da Zalman 500W olarak seçtim, yeterli olacaktır gayet. Şimdiden hayırlı olsun :)

Eki Görüntüle 81781

280X 500w güç kaynağı iyiymiş be. SSD o bütçeye gerekli değil hele 850 EVO. B85M Gaming ama daha çok ofiste kullanlıyormuş o paraya gerek yok H81M plus da iş görecektir. İşlemci i5 4460 olmalı. Kalan parayı ekran kartına yatır. R9 380 e zorla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı