Seneye tam olarak kaçıncı çeyrekte çıkar ZEN'ler ?Öncelikle bu PC almak için acelen var mı ? çünkü 2016 da AMD yeni ZEN Cpularını göreceğiz. Bu yeni işlemciler %40 daha performanslı olduğundan bahsediliyor ve DDR4 ram kullanacaklar bence yeni yılla beraber bu donanımlarla fiyat performans bakımından güzel AMD PClerin toplanacağını düşünüyorum bu yüzden acelen yoksa biraz beklemekte yarar var.
Ama fena değil yinede değilmi yani götürür bayaO ekran kartı olmamış bence ama hayırlı olsun güle güle kullan inşallah.
Doğru söylemek gerekirse bende bilmiyorum haberler 2016 da çıkacağı yönünde ama bence ilk çeyrekte çıkarlar.Seneye tam olarak kaçıncı çeyrekte çıkar ZEN'ler ?
aldım kardeşim cuma elimde 270x i çok isyordum 3 4 ay önce sonra 280 e merak sardım 280 stokta olmayınca 270 x aldım benchmark testleri falan güzel kartın beni götürceğini düşünüyorum"Arkadaşlar bugün intel i5 işlemcili sistem topladım ekran kartını r9 270x aldım yorumlarınız için çok teşekkürler..."
Sen PC i aldın mı yoksa henüz almadın mı aldıysa bence endişelenme R9 270x de seni götürecektir almadıysan arkadaşın dediği gibi GTX960 daha mantıklı olacaktır.
Doğru söylemek gerekirse bende bilmiyorum haberler 2016 da çıkacağı yönünde ama bence ilk çeyrekte çıkarlar.
beni 2 3 yıl götürsün yeter zaten iyi bir kart olduğunu düşünüyorum bendeKötü bir kart değil zaten. Ama yeni modellerini ve fiyatını göz önünde bulundurursak şu anlık alınası bir kart ta değil diye söyledim. @Pleasurex
beni 2 3 yıl götürsün yeter zaten iyi bir kart olduğunu düşünüyorum bende
Bana toplamda 160 tllik klavye ve kulaklık önerirmisiniz
Selamlar. Öncelikle belirtmeliyim ki, AMD işlemci almak, en azından bu mimariyi kullandığı sürece almak pek ileriye yönelik bir hareket olmaz.
Şöyle bir sistem hazırladım sana, tam 2500 TL, işlemcin, anakartın (gaming) ve ekran kartın (280x) bu sistemde daha iyi, çok daha iyi. SSD olarak Samsung markası lider konumda diyebiliriz şu an performans açısından da. Kasa seçimin çok güzel, kendisinden 4 fanlı, güçlü soğutması olan bir kasa Zalman Z3. Güç kaynağını da Zalman 500W olarak seçtim, yeterli olacaktır gayet. Şimdiden hayırlı olsun
Eki Görüntüle 81781
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.