2500 TL'ye Grizzy protein tozu nasıldır?

gta vice city

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2018
Mesajlar
298
Çözümler
2
Merhaba kankalar.
Spor hayatım boyunca hep Hardline markasını kullanmış biriyim. Ancak son dönemlerde ekonomik olarak sıkışık olmamdan dolayı bütçeyi kısmam lazımdı. Yurtta kalmam sebebiyle protein tozu kullanmak zorundayım.
Bugün %30 indirim vardı, whey protein tozlarımın bitmesiyle 4.2 Kg'lik whey alışverişi yaptım.
Sizce bu marka kaliteli midir? İyi yapmış mıyım?
Siz olsaydınız 2.500 TL bütçeyle minimum 4 kg hangi Whey'i alırdınız?

Screenshot_1.png
 
Bu markayı ilk defa gördüm. Gerçekten fiyatı çok uygun görünüyor. İçerik bakımından ve hammadde olarak nasıldır?
Kardeşim hammadde olarak çok yorumlayabilecek kıvamda değilim ancak üst seviye bir marka almıyorsanız çoğu hammaddeyi aynı yerden alıyor. Nutriking WPC 70 diyor. İçerik olarak Nutriking'te şeker biraz fazla servis başına ama çok da etki etmez diye düşünüyorum. Ben haftada maksimum 2 ölçek kullandığım için bana sıkıntı yaşatmadı.
 
İcmelik olarak suyu guzel ayarladiginiz zaman guzel oluyor, ancak suyu az koydugunuz zaman aromadan dolayı aci oluyor. Bir şeyin uzerine vesaire sos yapacaksaniz da aci oluyor, ve karismiyor sos kıvamına gelmiyor. Pankek/Kek tarzı seylerin içinde guzel oluyor. Farkli aroma kalmis midir bilemiyorum bakmadim ancak, keske Çikolata yerine farklı bir aroma alsaydiniz. Bu fiyata alinabilecek şeylerden bagimsiz konusuyorum, Nutriking ne kadar güvenilir orasini bilemiyorum. 2.500 liralik şeyi %50 indirim yapıp kâr edecek duzeyde nasil satiyorlar bilmiyorum, sahsen bakmazdim bile.
 
Hammaddeyi en*a ve a*tosan gibi patlak vermiş firmalardan alan bir markadan whey almazdım ben, bu paraya bigjoy-mysupplement-supplementlercom-Scitec-Hardline-nutrade-HIQ gibi seçenekler vardı.
 
Hammaddeyi en*a ve a*tosan gibi patlak vermiş firmalardan alan bir markadan whey almazdım ben, bu paraya bigjoy-mysupplement-supplementlercom-Scitec-Hardline-nutrade-HIQ gibi seçenekler vardı.
Whey Pro'nun besin içerikleri gerçekten çok iyi gözüküyor. Şeker ve yağ oranları gerçekten çok düşük ve 1 ölçekte protein oranı 24 gr. Definasyonda olmam adeta Grizzone'u almam için göz kırptı. Hammadesi WPC80'miş.

Dediğin markaları almama sebebim aynı fiyata kg bazında max 2 kg düşmesiydi. Bana bu fiyata minimum 4 kg lazımdı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı