2500 TL'ye İkinci El Sistem Tercihi

WoNoM

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, 5 senedir bilgisayar almaya çalışıyorum ve üniversite mezuniyet hediyesi olarak 2.500TL'yi bilgisayar almam için verdiler. Bütçem az olduğu için bilgisayarı ikinci el almayı düşünüyorum. Belki daha iyi sistem toplarım diye ancak yeterli bilgiye sahip değilim. Sizce aşağıdaki linklerden hangisinde karar kılmalıyım ve bu bilgisayarı alırken nelere dikkat etmem gerek? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Not: Ankara'da ikamet ediyorum. Eğer tanıdığınız veya yardımcı olabilecek bir bilgisayarcınız varsa onlar ile de görüşebilirim.

Ben 1 ve 4 arasında kaldım. Tek derdim SSD olması. Oyun olarak, Warframe oynuyorum ve Fallout IV oynamak istiyorum ve GTA 5'e elimi süremedim. Bir de bu bilgisayarların ilan tarihleri 2-3 ay öncesi, bu kadar süredir bunların satılmamış olmasının bir sebebi var mıdır?

Hocam ilk ilandaki bilgisayarı yarın almak için gideceğim ancak adam bankacıymış fiyat konusunda biraz blöf yaptı ve bir iki tutarsızlık var yani yüksek fiyata vermeye çalışıyor. Bilgisayarı gittim gördüm bence bir problemi yoktu ancak adama pek güvenemedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı