Merhaba arkadaşlar, 5 senedir bilgisayar almaya çalışıyorum ve üniversite mezuniyet hediyesi olarak 2.500TL'yi bilgisayar almam için verdiler. Bütçem az olduğu için bilgisayarı ikinci el almayı düşünüyorum. Belki daha iyi sistem toplarım diye ancak yeterli bilgiye sahip değilim. Sizce aşağıdaki linklerden hangisinde karar kılmalıyım ve bu bilgisayarı alırken nelere dikkat etmem gerek? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Not: Ankara'da ikamet ediyorum. Eğer tanıdığınız veya yardımcı olabilecek bir bilgisayarcınız varsa onlar ile de görüşebilirim.
Not: Ankara'da ikamet ediyorum. Eğer tanıdığınız veya yardımcı olabilecek bir bilgisayarcınız varsa onlar ile de görüşebilirim.
- FULL GAME PC AMD FX 8320 - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 590232143
- Oyuncu kasa 12gb ram 4gb ekran karti ssd - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 584511679 (Alırsam, hiç içime sinmeyecek
)
- LENOVO İ7-3770S 16GB 1TB +250SSD 2GB GTX650Tİ WIN10 LİSANS - Lenovo Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 577661025
- MSI 1050 Masaüstü Bilgisayar - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 569392748