2500 TL'ye kablosuz klavye önerisi

bigcherry

Centipat
2500 TL bütçem var. Kablosuz klavye arıyorum. Valorant gibi FPS oyunları ve günlük kullanım için klavye arıyorum. Boyutunun büyük olmasına gerek yok, Numpad kısmı olmayabilir. Değecekse bütçeyi 3000TL yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

RGB olması önemli değil ve tek renk beyaz klavye var mı? VGN V87'de turuncu falan olduğundan sevmedim.

RGB olması önemli değil ve tek renk beyaz klavye var mı? VGN V87'de turuncu falan olduğundan sevmedim.

FUN60 güzel geldi, switchlerden fazla anlamam çok ses çıkarmasın yeter. Ayrıca hızlı yazabilirim değil mi bu klavyeyle?

Fun60 mı daha iyi bu mu? Ayrıca Türkçe karakter olmaması sizce günlük kullanımda fazla sorun yaratır mı?

Yasatmaz turkce kullanilabiliyor zaten ezberinizdeyse ozellikle hic sorun yasatmaz. Attigim model Fun 60'tan daha iyi. PBT kalitesi ve yazim hissiyati olarak daha basarili.

Fun 60:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AK680 Max:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yasatmaz turkce kullanilabiliyor zaten ezberinizdeyse ozellikle hic sorun yasatmaz. Attigim model Fun 60'tan daha iyi. PBT kalitesi ve yazim hissiyati olarak daha basarili.

Fun 60:

AK680 Max:

Yukarıda attığınız Amazon linkinde kablolu yazıyor, kablosuz değil mi bu ürün? Ayrıca bu klavye beni ne kadar süre götürür?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı