2500 TL'ye kadar kablosuz mekanik klavye önerisi

Hocam sizinki pilli klavye. Bunlar bataryalı klavye. Dongle takıp normal kullanıyorsun şarji azalınca da type C girişi var bir tane. Oradan kabloyla beraber bilgisayara bağlıyorsun. Şarj olurken kablolu bir şekilde kullanıyorsun şarjı dolunca aynı şekilde devam.

Sesine falan baktım da pek hoşuma gitmedi açıkçası. Her ne kadar CS de 9 level olsam da hikayeyi oyunları daha çok seviyorum. Manyetik switch e bir türlü alışamıyorum red ve brown switche daha çok hoşuma gidiyor.

Attığınız g61 de brown switch mevcut fakat siz g65 önerdiniz bilemedim arada kaldım.

Hem rgb hem brown hem de kablosuz biraz maliyetli olacak sanırım xD

Ankara’da böyle bir ürün buldum hocam hem istediğim özellikler hem de güzel

Param güvende ile satıyor satıcı.
Manyetik switch, geleneksel mekanik switchlerden çok daha iyi, uzun ömürlü ve hissiyatı ve desteklediği özellikler olsun daha sağlıklı bu devirde. Özellikle 1 tuşa az basınca bir görev tam basınca farklı bir görev atayabiliyorken. 8k hz RT ve SOCD gibi özellikler varken çok daha iyi. Hissiyatı da daha iyi ayrıca.

@Yuiis hocam birinde bir sorun gördüm de sizdede var mı diye sormak istedim, wired modda kullanmaya çalışınca klavye açılmıyor gibi bir sorun olduğunu söylemiş.

@Yuiis hocam birinde bir sorun gördüm de sizdede var mı diye sormak istedim, wired modda kullanmaya çalışınca klavye açılmıyor gibi bir sorun olduğunu söylemiş.
Hayır, öyle bir sorun yaşamadım. Siz zaten görüp alacağınız için almaya gidince bir deneyin hocam tüm modları, ışıkları vs. Bendeki tek sorun klavyenin şarjı 30 40 lara düşünce yazı yazarken falan gecikmeli yazıyor ama bu benden mi kaynaklı ürünün genel sorunu mu bilmiyorum. Yine de zaten şarj seviyesi 30 40 lara gelene kadar baya dayandığı için sorun etmiyorum, o seviyelere düşünce şarj ediyorum direkt.

Hayır, öyle bir sorun yaşamadım. Siz zaten görüp alacağınız için almaya gidince bir deneyin hocam tüm modları, ışıkları vs. Bendeki tek sorun klavyenin şarjı 30 40 lara düşünce yazı yazarken falan gecikmeli yazıyor ama bu benden mi kaynaklı ürünün genel sorunu mu bilmiyorum. Yine de zaten şarj seviyesi 30 40 lara gelene kadar baya dayandığı için sorun etmiyorum, o seviyelere düşünce şarj ediyorum direkt.
Anladım hocam, kaç modu ve fonksiyonu vardır ona göre orda deneyeyim. Sanırım yazılımı da varmış.

Anladım hocam, kaç modu ve fonksiyonu vardır ona göre orda deneyeyim. Sanırım yazılımı da varmış.
Yazılımı da var aynen. Hocam ben size kılavuzunu atayım burdan. Kaç tane ışık modu olduğu, hangi tuşlarla geçiş yapıldığını gösteriyor. Bir de hem kablolu hem kablosuz modda deneyin, gecikme vesaire var mı diye. Şimdi atacağım kılavuz da tüm özellikler yazıyor, bir göz atın.

İkisi de aynı, farklı tarzlarda anlatmışlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı