25000 TL'ye Monster mı Excalibur mu?

Bütçe
25000

Delidana222

Yoctopat
Katılım
5 Ağustos 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu yaz 25k bir Gaming laptop alacağım fakat hangi model veya marka alacağımda kararsızım. Belirlediğim iki model var Excalibur G900 ve Monster Tulpar v20.4 bu ikisi dışında da önerilere açığım.
 
Bu butcede gelen onerilerin hepsini bosverin. Monster dedigin marka Clevo isimli bir markanin en dandik kasalarini alip paradan kacarak (siniflandirma amacli demiyorum) arastirma yapmayip bilgisayar konusunda bilgisi olmayan bir kitleyi hedefliyor. Excalibur da ayni sekilde. Acerin helios modeli sanayi tipi fanlarla gectigimiz senelerde fiyati icin cok iyi seyler ortaya cikarmisti. Ancak bu sene ole goze carpan bir model cikaramadilar. Yani sunu demeye calisiyorum. Boyle bir butcede Asus, Dell, MSI, Eluktronics, XMG, gibi markalara bakmaniz sizin faydaniza olacaktir. Bu sene bildiginiz uzere ekran kartlarina giden wattaj cok onemli performansi bu belirliyor. Eger bir database ariyorsan bir youtuber kendisi yapiyordu yabanci ancak hatirlayamiyorum su anda. Ayrica mux switch de asiri onemli olucaktir eger direk ekran kartini harici bir ekrana baglama sansin yoksa.
 
Son düzenleme:
Değil, v20.4 tongfang kasa model soğutması güzel malzeme kaliteside ortadır. Excalibur direkt çoptur ona diyecek bir şey yok, Acer'in yeni kasalarida gayet güzeldir paneli dışında.
 

Geri
Yukarı