T
Timurozer
Ziyaretçi
Fazla oyun oynamak istiyorsanız HDD. Ama ben oyunu bitirdikten sonra silip yenisini kurarım diyorsanız SSD.
Her bilgisayarda olması gerekli. Gerekli olmasa hiç bir sistemde kullanılmaz zaten, mantıken.
Bende 120 GB SSD vardı, bozuldu. Şu an garantide. 2 aydır HDD kullanıyorum. Bana göre tek farkı birinde bilgisayarın 15-20 saniye önce açılması. Çünkü dediğim gibi 120 GB olunca içine oyun yüklenmiyor. Yeni SSD gelsin satıp işlemci soğutucu alacağım. O derece gerek görmüyorum artık.Kesinlikle. HDD'lere göre oldukça hızlılar.
Hata yapmış olursun. O zaman neden soruyorsun?Bende 120 GB SSD vardı, bozuldu. Şu an garantide. 2 aydır HDD kullanıyorum. Bana göre tek farkı birinde bilgisayarın 15-20 saniye önce açılması. Çünkü dediğim gibi 120 GB olunca içine oyun yüklenmiyor. Yeni SSD gelsin satıp işlemci soğutucu alacağım. O derece gerek görmüyorum artık.
Sorduğum soruyla açıklamama bakarsan zaten "Sözde Soru Cümlesi" olduğunu anlarsın.Hata yapmış olursun. O zaman neden soruyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.