256GB SSD Önerisi

A2000 hakkında konuşmadım zaten, bazı ürünleri kronik sorunlu olabiliyor demiştim.

A2000 hakkında konuşmadımki, diğer ürünleri hakkında konuştum.
Arkadaşa A2000 önerdim ve bana yanlış bir tercih olduğunu söylediniz. Nasıl A2000'e laf atmamış oluyorsunuz?

Sağlık düşmesi bir "kronik" sorun değildir. CrystalDiskInfo sağlığı TBW ve yazılan veriye göre hesapladığı için sağlığın düşmesi gayet normal, tüm disklerde oluyor zaten bu. Anlayacağınız orada gördüğünüz sağlık bir anlam ifade etmiyor. Bundan sonra marka değil model bazlı konuşursanız sevinirim.
Sağlık düşmesinin kronik sorun olduğundan bahsedmedim. Ayrıca hatamı belirttiğin için teşekkür ederim :)
Arkadaşa A2000 önerdim ve bana yanlış bir tercih olduğunu söylediniz. Nasıl A2000'e laf atmamış oluyorsunuz?

A2000 hakkında pek bilgim yok. Ancak markanın diğer ürünlerinde kronik sorunlar meydana gelebiliyor ve bazı ürünlerinde hızlı disk sağlık düşmesi olduğunu gördüm. Kingston markası ürettiği için bu üründede olabileceğini düşünmüştüm fakat ürünü araştırmayıp genel olarak yorumlamam yanlış, yarattığım tartışma için özür dilerim :)

Sağlık düşmesinin kronik sorun olduğundan bahsedmedim. Ayrıca hatamı belirttiğin için teşekkür ederim :)

A2000 hakkında pek bilgim yok. Ancak markanın diğer ürünlerinde kronik sorunlar meydana gelebiliyor ve bazı ürünlerinde hızlı disk sağlık düşmesi olduğunu gördüm. Kingston markası ürettiği için bu üründede olabileceğini düşünmüştüm fakat ürünü araştırmayıp genel olarak yorumlamam yanlış, yarattığım tartışma için özür dilerim :)

Tartışma falan yok, kendinizi yanlış dile getirmiş olabilirsiniz. Bizde size söyledik o kadar. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı