2600 TL Sistem Önerisi

ömer çelik

Hectopat
Yer
Nilüfer, Bursa
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar hp elite 7300mt bılgısayarım var su anda ve acıl olarak degıstırmek ıstiyorum su an 1000 tl param var 1300 tlye de bu kasayı satacagım anlastım bır arkadasla aklımda bır sıstem var ama sıze de bır sormak ıstedım uyumsuzluk, bır problem yasar mıyım dıye? @Recep Baltaş

i7 4770k
msi z97 gamıng 5
kingston hyperx 120 gb ssd
dark sub zero kasa
hıgh power element star 750 watt psu
*msı twın frozr gtx760
*corsair vengeance pro 8*2 1866 mhz cl9 ram
*cooler master 412s (Ya da 212 evo hangısını tavsıye edersınız her halükarda ikisininde fanını sökup yerıne 2 tan jet flo mavı led fan takacagım.)

Not: Olanları param olunca alacagım. (ram olarak 4 gb 1333 mhz ddr3 kıngston bellegım var onu kullanacagım) Şimdiden tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım herkese ıyı gunler dılerım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında degıstırmeyı dusunmuyordum ama aradakı 300 tl yı kapatacak bır farkı var mıdır dıye dusununce ram ve sogutucuyu dırek alabılırım onboard ekran kartını bıraz kullanmak ıstıyorum nedense yenı kartlar gelecek dıyorlar dx 12 falan onları falan mı beklesem ne yapsam bır de bu anakart o ram ı calıstırır mı?

Dark sub zero 100 tl zaten bıraz kullanırım 1 yıl kadar falan baktım kafamı bozuyor atarım aerocool ya da cooler master falan bakarım.

Valla ben hala 760 taraftarıyım o kadar para verebılsem keske param olunca slı yaparım belkı.

Msı 760 alacam ısıme bakcam zaten oc yapabılıyorsum cok kolay.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı