2600 ₺'ye GTX 960 4G Sistem

Sistemi Nasıl Buldunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    16

Obscurty

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2015
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar, vatan üzerinden toplamadığım bu sistem 2500 lira civarı bilgisayar toplamak isteyen arkadaşlar için topladığım kendi sistemimdir. Ufak tefek alternatifler ile fiyatta çeşitli oynamalar yapabilirsiniz aynı zamanda fiyatın kura orantılı olarak değişebileceğini de unutmayın.

2600₺.jpg
 
133₺.jpg


133 ₺ Farkla çok daha fazla performans sağlayacağını düşündüğüm sistem ise şu şekilde arkadaşlar. Özellikle belirtmeliyim ki bu sistemi çıkarmam da etkisi olan @Thrxvision ve @Buğra tulpar arkadaşa çok teşekkür ederim. Tabii ki birkaç ekleme ile sistemi üst düzeye çıkarabilirsiniz fakat performansının yanında uygun olmasını istediğimizden ötürü özellikleri biraz kısmak zorunda kaldık. Fakat bu kısmalar performansta sıkıntı yaratmayacak şekilde oldu (ssd ile çok daha iyi bir performans alınabilir elbette.).
 
Bütçeyi hafif yükseltirseniz GTX 970 koyulabilir sisteme.(Vatan Bilgisayar'dan.)
Vatan biraz pahalı kalıyor gibi o sebeple farklı platformlardan gtx 970 ile sistem topladık ayrıca çok yüksek bir farkta çıkmadı. Tabii illaki vatan olsun diyorsanız ekran kartını gtx 970 ile değiştirdiğiniz takdirde mevcut farkı ödeyerek sisteminizi toparlayabilirsiniz yada okuyan kullanıcılar toparlayabilirler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı