27.000 TL toplama sistem önerisi

Bütçe
27.000

O attığınız sistem alınmaz hocam. Hem 3060 bu ve R5 5500 bu bütçede alınmaz hem de parçaları kalitesiz. Aşağıda attığıma bakabilirsiniz.
Monitör olarak da buna bakabilirsiniz.

O attığınız sistem alınmaz hocam. Hem 3060 bu ve R5 5500 bu bütçede alınmaz hem de parçaları kalitesiz. Aşağıda attığıma bakabilirsiniz.
Gerçekten parçaları kalitesizmiş, yaşlanıyorum herhalde :D

Gerçekten parçaları kalitesizmiş, yaşlanıyorum herhalde :D

Hocam son zamanlarda bende hangi sistemi önersem arada kalıyorum. Bir sistem oluyor mesela F/P görünüyor ama parçalarına bir bakıyorsun power ı çöp oluyor mesela. Bazısında işlemci soğutucusu olmuyor. Oysaki 1-2 sene önce her fiyat bandında 1-2 sistem oluyordu kafa karışıklığı yapmıyordu. Bu aralar çok fazla PC sitesi türedi hangisini önersek şaşırıyoruz.

Hocam son zamanlarda bende hangi sistemi önersem arada kalıyorum. Bir sistem oluyor mesela F/P görünüyor ama parçalarına bir bakıyorsun power ı çöp oluyor mesela. Bazısında işlemci soğutucusu olmuyor. Oysaki 1-2 sene önce her fiyat bandında 1-2 sistem oluyordu kafa karışıklığı yapmıyordu. Bu aralar çok fazla PC sitesi türedi hangisini önersek şaşırıyoruz.
Çok haklısın hocam, bakıyorum sisteme fiyat iyi gibi ama kalitesiz oluyor.

Attığınız sistem gerçekten çok güzel uygun fiyatlı da monitörle birlikte bütçeme gayet uyuyor çok teşekkür ederim.

Attığınız sistem gerçekten çok güzel uygun fiyatlı da monitörle birlikte bütçeme gayet uyuyor çok teşekkür ederim.

Ne demek hocam hayırlı olsun.
@talıscaedit hocam ayrıca söylemeyi unutmuşum. O kasada işlemci soğutucusu yok. Aşağıda attığıma bakabilirsiniz.

Ne demek hocam hayırlı olsun.
@talıscaedit hocam ayrıca söylemeyi unutmuşum. O kasada işlemci soğutucusu yok. Aşağıda attığıma bakabilirsiniz.
Tamamdır çok teşekkür ederim

3060 12 GB alınır mı? Peki.

Alınmaz mümkün mertebe alma 27k dedin 5K monitör sayiyorum 22K kaldı 2.el parca seçeceğim sonra kafana göre 0 yaparsın
R5 8400F islemci 3250TL 2.el
A620 anakart ort 2.elde 2500TL.
1x16 GB DDR5 RAM 1400TL 2.el
Kasa enermax SF70 icinde 700W PSU vardı kaliteli 0 3500TL.
MLD 300 997TL 512 GB M.2 SSD 0
12K düz hesap.
0 RX 7600 secilebilir fakat önerim 2.elden sağlam bir eski nesil tepe-üst segment GPU olur RX 6800 RX 6800 XT RTX 3080 3070 Ti gibi 10k bandina genelde RX 6800 ve 6800 XT bulunabailiyor 3080 varsa oda olur 3070 Ti 8 GB oldugundan pek önermem 3080'de 11GB ama idare eder kalan 2 model 16 GB.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı