27 inçte OLED ve 2K çözünürlük yetersiz midir?

• Konuyu başlatan Isari
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 181
Zaten oledlerin parlaklığı düşük, 50nit mi kullanacak ekranı? 200nit kullanılan senaryoda 18 ayda yanma belirtileri gösteriyor gen 3 QD-Oled.
yani bende g61sd var %10-20 arasında kullanıyorum fazlasıyla yetiyor 80-90 nit'e denk geliyor 1.5 sene falan oldu alalı. Hiçbir sorun yok, o dediğin sürekli ful parlaklıkta kullanan insanlar için geçerli. Normal 70-90 nitlerde kullanırsan yıpranma ve ısınma inanılmaz azalıyor, ben 2 saatlik kullanımda arka metal plakada 20 derece fark ölçmüştüm test ederken. gen3 qd panel benimki

İş odaklı bir monitör al bence, USB gibi ek girişler lazım olur.

USB-A Ports

2
USB-A Rated Speed

5Gbps (USB 3.2 Gen 1)
USB-B Upstream Port

2
USB-C Upstream

USB-C Rated Speed

5Gbps (USB 3.2 Gen 1)
USB-C Power Delivery

65W
USB-C DisplayPort Alt Mode

Normal bir monitör istiyorsan da şuna bak.
Bunlar da cazip ama OLED' alıştım bir defa, bağımlısı oldum resmen.

yani bende g61sd var %10-20 arasında kullanıyorum fazlasıyla yetiyor 80-90 nit'e denk geliyor 1.5 sene falan oldu alalı. Hiçbir sorun yok, o dediğin sürekli ful parlaklıkta kullanan insanlar için geçerli. Normal 70-90 nitlerde kullanırsan yıpranma ve ısınma inanılmaz azalıyor, ben 2 saatlik kullanımda arka metal plakada 20 derece fark ölçmüştüm test ederken. gen3 qd panel benimki
80-90 nit çok az, ben 200nit kullanıyorum. Benim monitör de Gen 3 panel kullanıyor. Bahsettiğiniz değerler de ekranı göremiyorum, arkadaş bir şeyler okuyacağım diyor.

gözler ve zevkler knk o zaman ben 200 nit kullansam kör olurum. Arkadaş kendini ölçüp alsın ama çok arkadaşıma oled aldırdım aralarında hiç oyun oynamayan da vardı hiçbiri pişman değil.
Pişman olur demiyorum, zaten oled kullanmak çok keyif veriyor; benim dediğim bir şeyler okumak için kullanırsa 2-3 sene içinde yanacak olması. Örnek testini de paylaştım, keyfi bilir.

Pişman olur demiyorum, zaten oled kullanmak çok keyif veriyor; benim dediğim bir şeyler okumak için kullanırsa 2-3 sene içinde yanacak olması. Örnek testini de paylaştım, keyfi bilir.
Oledler sabit olan görüntüler sonucunda mı yanıyor yani doğru mu anladım ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı