2700 VP ile ne alınmalı?

Lutes

Decapat
Daha fazla  
Valorant'ta Champions Vandal'ı almak için 2700 VP attım ama hesapta 4 tane Vandal olunca şüpheye düştüm.
(İon-Asil-Tağmacı-RGX) Phantom'da.
(Blaxt Nerf mermili olan-Delipop) Sheriff'de (Anomali).
Bıçaklarda (Yağmacı Bıçak ve Karambit-Bayonet).
Diğer şeylerde de Battle Pass var.
Sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta champions Vandal'ı almak için 2700 VP attım ama hesapta 4 tane vandal olunca şüpheye düştüm.
(İon-asil-tağmacı-rgX) Phantom'da.
(Blaxt nerf mermili olan-delipop) Sheriff'de (anomali).
Bıçaklarda (yağmacı bıçak ve karambit-bayonet).
Sizce ne almalıyım?

Bende yıldız belası asil ışık muhafızı kaos olmasına rağmen yine de aldım tabii vpyi de parayla almamıştım o ayrı :) güzel bence.

Valorant'ta Champions Vandal'ı almak için 2700 VP attım ama hesapta 4 tane Vandal olunca şüpheye düştüm.
Sizce ne almalıyım?

Hocam vpye zam gelecek şuankiler gayet yeterli ben champions vandal 2023 aldım keleş gibi sesi var pek iyi değil zam gelmeden stok yapmaya bakın bence.

Hocam vpye zam gelecek şuankiler gayet yeterli ben champions vandal 2023 aldım keleş gibi sesi var pek iyi değil zam gelmeden stok yapmaya bakın bence.

Ne zaman geliyor hocam o zam sadece LoL'e gelecek diye biliyorum. VP zamları 6 ayda 1 oluyor zammın üzerinden 6 ay geçmedi henüz.

Bende yıldız belası asil ışık muhafızı kaos olmasına rağmen yine de aldım tabii vpyi de parayla almamıştım o ayrı :) güzel bence.

Nasıl aldınız.

Ben de 6 ayda 1 geliyor diye biliyorum ama stoklama da fayda var sence kaç k stoklıyim.

Nasıl aldınız.

Ben de 6 ayda 1 geliyor diye biliyorum ama stoklama da fayda var sence kaç k stoklıyim.

Hocam ByNoGame'nin 6.5k çekilişi vardı ondan kazandım.

Bence fazla yatırmayın oyun sonuçra bende 4.5k falan yatırdim bir daha yatırmayacagim diyorum fakar guzel bir şey gelirse dayanamiyip aliyorum bagimlilik yapiyor fazla yatirmayin sizde benim gibi olursunuz.

Sizce ne almalıyım?
Champions Vandal alabilirsiniz hocam. Mağazaya bir daha gelmeyecek. Ve bence çok güzel gözüküyor skin.

9K yeterli diye düşünüyorum en kötü skin alırsınız içinden 5 6 skin bir de bıçak çıkıyor zaten 2K vpde size kalır.

Çok dedin be reis.

Champions vandal alabilirsiniz hocam. Mağazaya bir daha gelmeyecek. Ve bence çok güzel gözüküyor.

Teşekkürler fikriniz için isterseniz oyun adınızı verin müsait olduğunuz zaman oynayalım.

9K yeterli diye düşünüyorum en kötü skin alırsınız içinden 5 6 skin bir de bıçak çıkıyor zaten 2K vpde size kalır.

14.5 k yaptım yeterli midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı